- Adım
- Mehmet Emin
- Cihazım
- Poco X3 GT
- Konular
- 54
YouTube vanced kapandı galiba çalışan bir sürümü vesaire varsa lütfen atabilir misiniz
çözüldü olarak işaretlersen konuyu arayanlar daha çabuk sonuca varabilirlerYouTube vanced kapandı galiba çalışan bir sürümü vesaire varsa lütfen atabilir misiniz
Sürekli olarak güncel ve sorunsuz kullanımYouTube vanced kapandı galiba çalışan bir sürümü vesaire varsa lütfen atabilir misiniz
forum.miuiturkiye.net
Tekrar çalışmıyor acaba varsa güncel atabilir misinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan indirip kurabilirsin.
Sürekli olarak güncel yeniden kurulum yapıp deneyin Uygulama - YouTube ReVanced Extended - Music | 05.10.2023Tekrar çalışmıyor acaba varsa güncel atabilir misin
Vancedin asıl kurucusu kapattı onun yerine başka geliştiriciler tarafından revanced adı altında güncelleme veriliyor.YouTube vanced kapanmadı ben hala aktif şekilde kullanıyorum.
Vancedin asıl kurucusu kapattı onun yerine başka geliştiriciler tarafından revanced adı altında güncelleme veriliyor.
Eski sürüm kullanıyorsanız ilerleyen zamanda kapanacaktır. Yeni sürümlerde başkaları tarafından güncelleme verilmekte.Ama benim kullandığım revanced değil düz vanced olan