Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ModYoutube Vanced[Youtube Arkaplanda Çalıştırma ve Reklam Engelleme]Root-No Root
Arkadaşlar bu uygulamayı nasıl varsayılan yapabilirim? Tarayıcı üzerinde YouTube videosuna tıklayınca YouTube vanced yerine normal YouTube uygulaması açılıyor.
Bu Mod Youtube uygulamasında video izlerken, reklamlardan kurtulmayı ve başka işler yaparken de kesintisiz video izlemeye devam etmeye yarar. Örnek resimler herşeyi anlatıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kurulum: İlk olarak telefonumuzda mevcut yüklü olan Youtube uygulamasını kaldırın. Magisk deposundan Youtube Vanced modülünü bulup yükleyin ve telefonu yeniden başlatın. Telefon açıldıktan sonra Google playe girip youtube uygulamasının otomatik güncellemeyi aç tikini kaldırın.
İşlem bu kadar. Artık videolarınızı reklamsız ve başka işler yaparken de kullanabilirsiniz. Yok ben reklam seviyorum illede reklam izlicem diyorsanız da tarayıcınızdan youtube.com a girip izleyebilirsiniz
RootsuzYoutube Vanced kurulumu
Resmi site
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yüklü Youtube uygulamasını kaldırın
Youtube Vanced Apk
ve kurun. Programı çalıştırmadan
MigroG Apk
ve kurun
Google Play Storeden Youtube otomatik güncellemelerini kapatın
Bu Mod Youtube uygulamasında video izlerken, reklamlardan kurtulmayı ve başka işler yaparken de kesintisiz video izlemeye devam etmeye yarar. Örnek resimler herşeyi anlatıyor
Kurulum: İlk olarak telefonumuzda mevcut yüklü olan Youtube uygulamasını kaldırın. Magisk deposundan Youtube Vanced modülünü bulup yükleyin ve telefonu yeniden başlatın. Telefon açıldıktan sonra Google playe girip youtube uygulamasının otomatik güncellemeyi aç tikini kaldırın.
İşlem bu kadar. Artık videolarınızı reklamsız ve başka işler yaparken de kullanabilirsiniz. Yok ben reklam seviyorum illede reklam izlicem diyorsanız da tarayıcınızdan youtube.com a girip izleyebilirsiniz
RootsuzYoutube Vanced kurulumu
Resmi site
Yüklü Youtube uygulamasını kaldırın
Youtube Vanced Apk
ve kurun. Programı çalıştırmadan
MigroG Apk
ve kurun
Google Play Storeden Youtube otomatik güncellemelerini kapatın
Dediklerinizi yaptım uygulamayı durdurdum. Fakat bu sefer de farklı bir sorum var. Vanced uygulamasında oturum açamıyorum. Bilgileri giriyorum fakat dönüp duruyor ama oturum açmıyor.
Dediklerinizi yaptım uygulamayı durdurdum. Fakat bu sefer de farklı bir sorum var. Vanced uygulamasında oturum açamıyorum. Bilgileri giriyorum fakat dönüp duruyor ama oturum açmıyor.