Hadi biraz youtube vanced övelim.Hali hazırda açılmış başlık varken yenisini açmak istemedim.
Öncelikle manager'in 2.2.1 sürümünde artık sıkıntısız şekilde miui optimizasyonu kapatmaya gerek kalmadan rootlu kurulum yaptığım için sorun kalmadı diyebilirim.Önceden bunu yapmaya çalıştığımda telefona reset attığımda uygulama tekrardan siliniyordu.Artık magisk'in 21.4'e geçmesinden dolayı mı yoksa manager'in kurulum şeklinden dolayımı çözüldü bunu bilemiyorum ama artık mi 6'da miui optimizasyonu kapatmaya gerek kalmadan kurabildim.Hoş zaten 10.4.3 sürümünde geliştirici seçeneklerinde kapatacak bir miui optimizasyon yoktur.
Ben böyle psikopatlık seviyesinde reklam engelleyen bir program görmedim bunca yıllık hayatımda.Sponsorlu içeriği atlama olayının devrim olduğunu düşünürken, manager'deki son sürümü yüklemeyi başardıktan sonra, şarkıların intro olan kısmını yani şarkının girişe kadar olan kısmını da atlıyor
, intro demişken kanal intro ve outrolarınıda atlıyor.Geliştiren adamlar kimse helal olsun.Bu adamlar bir rom yazsalar romda ne özellikler olur tahmin dahi edemiyorum.
Keşke bu özellik bilgisayarlardaki tarayıcılara da eklenti olarak kurulabilse.Hayret halen bu özelliklerin eklenti olarak geliştirilmemesi üzücü bir durum.