Güncel sürüm yükleyinArkadaşlar ben arka plana alıp oynatamıyorum. Ana menüye döndüğümde ses var ama görüntü yok. Var mıdır bir çözümü?
En güncel sürüm yüklüGüncel sürüm yükleyin
Birşey diyemedim o zamanEn güncel sürüm yüklü
YouTube Vanced sürüm numarasını öğrenebilir miyim ? Vanced üzerinde videoyu açın ve son uygulamalara basın bekleyin küçük kareye düşmesi lazım sonra en başa dönün olması gerekli. Yine olmuyorsa Ayarlar > Arka Plan > Oynatma kısmını "Her zaman açık" olarak ayarlayın sonra Ayarlar > Genel > Ekran İçimde Ekran özelliğinin açık olup olmadığını kontrol eder misiniz ? Değilse açıp tekrar deneyin lütfenArkadaşlar ben arka plana alıp oynatamıyorum. Ana menüye döndüğümde ses var ama görüntü yok. Var mıdır bir çözümü?
15.05 54 sürüm no. Dediklerinizi yaptım, sildim baştan bir daha kurdum yok olmuyor. Ses var görüntü yokYouTube Vanced sürüm numarasını öğrenebilir miyim ? Vanced üzerinde videoyu açın ve son uygulamalara basın bekleyin küçük kareye düşmesi lazım sonra en başa dönün olması gerekli. Yine olmuyorsa Ayarlar > Arka Plan > Oynatma kısmını "Her zaman açık" olarak ayarlayın sonra Ayarlar > Genel > Ekran İçimde Ekran özelliğinin açık olup olmadığını kontrol eder misiniz ? Değilse açıp tekrar deneyin lütfen
Hiç stabil değil. Bir çalışıyor bir çalışmıyor.15.05 54 sürüm no. Dediklerinizi yaptım, sildim baştan bir daha kurdum yok olmuyor. Ses var görüntü yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok ilginç orijinal youtube güncelledim düzeldi