- Adım
- EMRE SARI
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 19
Arkadaşlar YouTube Vanced uygulamasını uzun süredir kullanan birisiyim bugün gelen güncellemeden sonra telefona hard reset attım hiç sorun yok fakat YouTube Vanced i yüklendikten sonra microg de yükledim 2 farklı sürümünü de ama oturum açmadı aşşagıdaki resimdeki yerde kabul ediyorum dedikten sonra bağlanmıyor fark bir hotmail ve gmail hesabı ile denedim sonuç yine aynı neyden kaynaklı olabilir
--------- ÇÖZDÜM -------
ARKADAŞLAR ARAŞTIRMALARIM SONUCU OTURUM ACMA SORUNUNU GİDERDİM BENİM GİBİ SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR OLURSA YAPMASİ GEREKEN ŞEYLER
- AYARLARDAN CHROMEYİ DEVRE DIŞI BİRAKİP FABRİKA AYARLARİNA ÇEVİRİN
- GOOGLE PLAY mağazasına girip Android Sistem WebView Uygulamasında Kaldır Yazısına Tıklayın ( Eski Sürüme Dönmesi LAZIM ! )
- SONRASIN YOUTUBE VANCED UYGULAMASINDA OTURUMLARINIZI AÇABİLİRSİNİZ
- VE TEKRAT CHROME UYGULAMASINI GÜNCELLEYİP KULLANMAYA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ
HAYIRLI OLSUN COK KAFAMA TAKILMIŞTI ÇÖZDÜM SONUNDA UMARİM BAŞKA ARKADAŞLARADA FAYDAM DOKUNUR
İYİ FORUMLAR
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
--------- ÇÖZDÜM -------
ARKADAŞLAR ARAŞTIRMALARIM SONUCU OTURUM ACMA SORUNUNU GİDERDİM BENİM GİBİ SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR OLURSA YAPMASİ GEREKEN ŞEYLER
- AYARLARDAN CHROMEYİ DEVRE DIŞI BİRAKİP FABRİKA AYARLARİNA ÇEVİRİN
- GOOGLE PLAY mağazasına girip Android Sistem WebView Uygulamasında Kaldır Yazısına Tıklayın ( Eski Sürüme Dönmesi LAZIM ! )
- SONRASIN YOUTUBE VANCED UYGULAMASINDA OTURUMLARINIZI AÇABİLİRSİNİZ
- VE TEKRAT CHROME UYGULAMASINI GÜNCELLEYİP KULLANMAYA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ
HAYIRLI OLSUN COK KAFAMA TAKILMIŞTI ÇÖZDÜM SONUNDA UMARİM BAŞKA ARKADAŞLARADA FAYDAM DOKUNUR
İYİ FORUMLAR
Son düzenleme: