- Adım
- - łŁКΞЯ -
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 123
vanced kapanmış güncelleme almıyor eski sürümde kullanılıyor ama hesap girerek kullanılırken böyle hatalar veriyor malesef. Yerini vanced in devamı niteliğinde revanced ekibi almış. Revanced.io sitesinden rootsuz kurulabiliyor. Yine aynı şekilde micro g indirip revanced youtube indiriliyor. Sitede 2 çeşit youtube var biri general yani özellikler kısıtlanmış hali (shorts videoları ve hikayeler falan yok) diğeri extended yani geliştirilmiş özelleştirmesi biraz daha fazla olanı. Rootlu kurulum için (önceden modül olarak uğraşmadan kuruluyordu ancak bu yöntemi artık kaldırdıklarını yazmışlar.) Revanced manager uygulamasını github sitesinden indirip o uygulamaya root yetkisi vermek gerekiyor. Sonrasında googleye youtube revanced patches yazarak github dan revanced in çalıştığı youtube sürümünü öğrenip (18.15.40 şuanki güncel sürümü) bu sürümdeki normal youtube yi apk olarak indirmek gerekiyor, sonrasında ise kurulan apk yı revanced manager den yamalayarak işlem tamamlanıyor. sorunsuz çalışıyor bende şuanlık. Rootlu kuranlar için play storeye youtube güncellemesi gelmemesi için mindetach modülünü de kurabilir magisk ile
Vanced kapandıktan sonra Revanced Patcher uygulamasını çıkarmış ve bir çok kişi bu projede katı sağlamış. Revanced gibi isimlerin adı altında bir çok kişi bu işlere girişmekte ve bir yerden sonra şüphe duyulabiliyor. En güvenilir github sitesinden geliştiriciyi takip etmek direkt olarak indirmek, diğer türlü ne ile karşılaşabileceğinizi bilemezsiniz. Konu paylaşırken kendim şahsen takip ederek ve indirerek sunuyorum, genel olarak kullandığım için paylaşıyorum.Bi siteyi önerirken o sitenin güvenilir olup olmadığına emin olmalısın. Revanced.io sitesi şüpheli bir site ki her yerde o sitenin onlara ait olmadığı ve virüslü uygulama yüklendiği konusunda uyarmışlar. Birinin başına en ufak birşey gelse sorumluluğunu üstlenecek misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.