Merhaba elinize sağlık. İndirme konusunda Newpipe kullanıyorum. Önceden sorunsuz indiriyordu. Şimdi çoğu videoyu indirilecek birşey bulunamadı diyor. Komple ugulalamaleı silip tekrar kurdum ama sorun devam ediyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
YouTube ReVanced Extended + Music
YouTube, her gün milyarlarca kullanıcının eriştiği dünyanın en büyük video platformlarından biridir. Ancak gerçek bir YouTuber iseniz, deneyiminizi
optimize edecek araçlar ve uygulamalar aramak isteyebilirsiniz.Teknolojinin sürekli gelişmesiyle birlikte dinlenme ve
eğlenme amaçlı eğlence uygulamalarının kullanımı her zamankinden daha popüler hale geliyor.
Önemli bilgi
- Mindetach, YouTube ve YouTube Music'i Play Store'dan ayırır ve zorunlu güncellemelerini engeller.
- NOT: Oynatma sorunları yaşıyorsanız; ReVanced ayarları >> Diğer Ayarlar menüsünde "Sahte istemci" seçeneğini aktif ediniz.
- YouTube ReVanced içerisindeki indirme butonunu aktif hale getirmek için
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamayı indirmeniz gerekir. (burucu08 )- İndirmenin ince ayarlarını Ayarlar - Revanced Extended - Bindirme düğmesi - Harici indirici - Harici indirici paket adı kısmına ussr.razar.youtube_dl yazarsanız powertube üzerinden indirme yapacaktır. Snaptube gibi uygulamalarında paket adını uygulamaya yazmanız yeterli.
YouTube
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
YouTube Music
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirKlasör içerisindedir.
Hocam merhabalar, bu sitedeki youtube müzikde uzun zamandır sunucu hatası sorunu yaşıyrum benzer bir sorun yaşayan var mı? yada çözümünü bilen var mı acaba?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
YouTube ReVanced Extended + Music
YouTube, her gün milyarlarca kullanıcının eriştiği dünyanın en büyük video platformlarından biridir. Ancak gerçek bir YouTuber iseniz, deneyiminizi
optimize edecek araçlar ve uygulamalar aramak isteyebilirsiniz.Teknolojinin sürekli gelişmesiyle birlikte dinlenme ve
eğlenme amaçlı eğlence uygulamalarının kullanımı her zamankinden daha popüler hale geliyor.
Önemli bilgi
- Mindetach, YouTube ve YouTube Music'i Play Store'dan ayırır ve zorunlu güncellemelerini engeller.
- NOT: Oynatma sorunları yaşıyorsanız; ReVanced ayarları >> Diğer Ayarlar menüsünde "Sahte istemci" seçeneğini aktif ediniz.
- YouTube ReVanced içerisindeki indirme butonunu aktif hale getirmek için
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamayı indirmeniz gerekir. (burucu08 )- İndirmenin ince ayarlarını Ayarlar - Revanced Extended - Bindirme düğmesi - Harici indirici - Harici indirici paket adı kısmına ussr.razar.youtube_dl yazarsanız powertube üzerinden indirme yapacaktır. Snaptube gibi uygulamalarında paket adını uygulamaya yazmanız yeterli.
YouTube
YouTube Music
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirKlasör içerisindedir.
Başka geliştiricinin bağlantılarını ekleyeceğim ancak yarın akşam ancak bakabilirim. Şehir dışından anca dönmüş oluyorum o vakitte yeniden deneyebilirsiniz.yok hocam verdiğiniz github linkinden uzun zamandır kullanıyorum bende ancak youtube müzikde çözemediğim bir şekilde sunucu hatası alıyorum ilginç.
Hocam bakabildiniz mi sunucu hatasını bende alıyorum çözemedimBaşka geliştiricinin bağlantılarını ekleyeceğim ancak yarın akşam ancak bakabilirim. Şehir dışından anca dönmüş oluyorum o vakitte yeniden deneyebilirsiniz.
Konuyu güncelledim hocam, eski sürümü kaldırıp yenisini kurun.
Teşekkür ederiz hocam elinize sağlıkKonuyu güncelledim hocam, eski sürümü kaldırıp yenisini kurun.