Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

aldebaran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Vivoy36
Konular
0
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

YouTube ReVanced Extended + Music

YouTube, her gün milyarlarca kullanıcının eriştiği dünyanın en büyük video platformlarından biridir. Ancak gerçek bir YouTuber iseniz, deneyiminizi
optimize edecek araçlar ve uygulamalar aramak isteyebilirsiniz.Teknolojinin sürekli gelişmesiyle birlikte dinlenme ve
eğlenme amaçlı eğlence uygulamalarının kullanımı her zamankinden daha popüler hale geliyor.

stop~~Önemli bilgi stop~~
  • Mindetach, YouTube ve YouTube Music'i Play Store'dan ayırır ve zorunlu güncellemelerini engeller.
  • NOT: Oynatma sorunları yaşıyorsanız; ReVanced ayarları >> Diğer Ayarlar menüsünde "Sahte istemci" seçeneğini aktif ediniz.
  • YouTube ReVanced içerisindeki indirme butonunu aktif hale getirmek için uygulamayı indirmeniz gerekir. (burucu08 )
  • İndirmenin ince ayarlarını Ayarlar - Revanced Extended - Bindirme düğmesi - Harici indirici - Harici indirici paket adı kısmına ussr.razar.youtube_dl yazarsanız powertube üzerinden indirme yapacaktır. Snaptube gibi uygulamalarında paket adını uygulamaya yazmanız yeterli. wait~~

YouTube

YouTube Music

Klasör içerisindedir.​

Merhaba elinize sağlık. İndirme konusunda Newpipe kullanıyorum. Önceden sorunsuz indiriyordu. Şimdi çoğu videoyu indirilecek birşey bulunamadı diyor. Komple ugulalamaleı silip tekrar kurdum ama sorun devam ediyor

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

YouTube ReVanced Extended + Music

YouTube, her gün milyarlarca kullanıcının eriştiği dünyanın en büyük video platformlarından biridir. Ancak gerçek bir YouTuber iseniz, deneyiminizi
optimize edecek araçlar ve uygulamalar aramak isteyebilirsiniz.Teknolojinin sürekli gelişmesiyle birlikte dinlenme ve
eğlenme amaçlı eğlence uygulamalarının kullanımı her zamankinden daha popüler hale geliyor.

stop~~Önemli bilgi stop~~
  • Mindetach, YouTube ve YouTube Music'i Play Store'dan ayırır ve zorunlu güncellemelerini engeller.
  • NOT: Oynatma sorunları yaşıyorsanız; ReVanced ayarları >> Diğer Ayarlar menüsünde "Sahte istemci" seçeneğini aktif ediniz.
  • YouTube ReVanced içerisindeki indirme butonunu aktif hale getirmek için uygulamayı indirmeniz gerekir. (burucu08 )
  • İndirmenin ince ayarlarını Ayarlar - Revanced Extended - Bindirme düğmesi - Harici indirici - Harici indirici paket adı kısmına ussr.razar.youtube_dl yazarsanız powertube üzerinden indirme yapacaktır. Snaptube gibi uygulamalarında paket adını uygulamaya yazmanız yeterli. wait~~

YouTube

YouTube Music

Klasör içerisindedir.​

Hocam merhabalar, bu sitedeki youtube müzikde uzun zamandır sunucu hatası sorunu yaşıyrum benzer bir sorun yaşayan var mı? yada çözümünü bilen var mı acaba?

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
138
Hocam güncel sürüm var ancak şu an şehir dışındayım mümkün olduğunca güncellemeye çalışacağım.

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
yok hocam verdiğiniz github linkinden uzun zamandır kullanıyorum bende ancak youtube müzikde çözemediğim bir şekilde sunucu hatası alıyorum ilginç.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
138
yok hocam verdiğiniz github linkinden uzun zamandır kullanıyorum bende ancak youtube müzikde çözemediğim bir şekilde sunucu hatası alıyorum ilginç.
Başka geliştiricinin bağlantılarını ekleyeceğim ancak yarın akşam ancak bakabilirim. Şehir dışından anca dönmüş oluyorum o vakitte yeniden deneyebilirsiniz.

02warrior

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Warrior
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
12
Başka geliştiricinin bağlantılarını ekleyeceğim ancak yarın akşam ancak bakabilirim. Şehir dışından anca dönmüş oluyorum o vakitte yeniden deneyebilirsiniz.
Hocam bakabildiniz mi sunucu hatasını bende alıyorum çözemedim

Üst Alt