Yardım Youtube premium cihaz sınırı

Sekmanbey04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümmeyr
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13
Telefon Modeli
Mi 9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhaba bugun youtube premium da can sıkıci bir durumla karşılaştım bu konuda umarim bilgisi olan vardır sürekli farkli cihzlar kullandığım ve sürekli rom değiştirdiğim için farkli cihazlarda youtube hesabıma giris yapabiliyorum premium da cihaz sınırı oldugunu bilmediğim için bugün bur hata dim ve indirme yapamiyorum hic bir sekilde bir kaynak
Da bulamadim cihazların hepsini kaldirdim hala cihaz sınırı asildi diye hata alıyorum ne yapabilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230106_233851_Samsung Members.jpg
    Screenshot_20230106_233851_Samsung Members.jpg
    339 KB · Görüntüleme: 66

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Spotify da desteğe mail attığınızda siliyorlar kayıtlı cihazları

cihaz sınırını bir kere siliyorlarmış sadece.

tekrardan cihaz sınırına takıldım. rom değişimlerinden dolayı. her rom değiştirme öncesi youtube ve youtube muzik uygulamasında indirilenleri silip google hesabından çıkış yaptığım halde cihaz sınırına tekrar takıldım maalesef

2024 ocak sonuna kadar cihaz sınırı kalkmayacakmış. o sebeple bende google hesabı değiştiriyorum maalesef :D

Oyla:

bumerang60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
youtube destek ekibine mail attım. bir kereye mahsus cihaz sınırını sıfırladılar ancak bir kereye mahsus meselesi sıkıntılı iş bilmiyorum ne olacak
Hocam tam mail adresi nedir youtube destek ekibinin. Bende aynı sorunu yaşıyorum

Oyla:

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Hocam tam mail adresi nedir youtube destek ekibinin. Bende aynı sorunu yaşıyorum
Adres bu olması lazim. purchase-support@youtube.com internetten arastir ben hesap sınırını aşarken burayla görüşmüşüm sen yine de arastir internette. Adamlar Anormal Şekilde Nazik Kibar İnsanlar Hayran Kaldım Google'ın Destek Ekibine 😂 ---bir e-mail ile bizi sorundan haberdar edebilirsiniz. Ben veya arkadaşlarım, size seve seve yardımcı oluruz.

Ayrıca ilk mailimin altı kısmında görüşmemizle ilgili kısa bir anket bulunmaktadır. Vaktiniz varsa anketi tamamlamanızı rica ederim. Size sunulan hizmetle ilgili gönderdiğiniz tüm geri bildirimler bizim için değerlidir. Vaktiniz yoksa da, merak etmeyin hiç sorun değil.hiç sorun değil.

İyi günler dilerim.

Adamlar Fazlasiyla İyi Anketi Bulamadım Tam Puan Veremedim Diye Üzülmüştüm resmen 😂

Oyla:
Üst Alt