Yardım Youtube premium cihaz sınırı

Sekmanbey04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümmeyr
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13
Telefon Modeli
Mi 9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhaba bugun youtube premium da can sıkıci bir durumla karşılaştım bu konuda umarim bilgisi olan vardır sürekli farkli cihzlar kullandığım ve sürekli rom değiştirdiğim için farkli cihazlarda youtube hesabıma giris yapabiliyorum premium da cihaz sınırı oldugunu bilmediğim için bugün bur hata dim ve indirme yapamiyorum hic bir sekilde bir kaynak
Da bulamadim cihazların hepsini kaldirdim hala cihaz sınırı asildi diye hata alıyorum ne yapabilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230106_233851_Samsung Members.jpg
    Screenshot_20230106_233851_Samsung Members.jpg
    339 KB · Görüntüleme: 66

Sekmanbey04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümmeyr
Cihazım
Mi8
Konular
1
aynı durumu yaşıyorum bende. destek ekibine ulaşmak mümkün olmadı. dosya indirmeden reklamsız kullanıyorum sadece :D

youtube müzik kullanıyordum o patlamış oldu
Hocam desteğe yazdim bu seferlik sıfırladılar diye mail yolladilar destekde ulaş sende

Oyla:

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
bol bol rom deneyen biri olarak sanırım yine cihaz sınırına takılabilirim :D yazdım desteğe mail i

Oyla:

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
youtube destek ekibine mail attım. bir kereye mahsus cihaz sınırını sıfırladılar ancak bir kereye mahsus meselesi sıkıntılı iş bilmiyorum ne olacak

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
youtube destek ekibine mail attım. bir kereye mahsus cihaz sınırını sıfırladılar ancak bir kereye mahsus meselesi sıkıntılı iş bilmiyorum ne olacak
Bir kereye mahsusluk olayi çok saçma. Spotfiy'da da çok kez yaşadım bu durumu ve her seferinde hızlıca çözdüler.

Oyla:

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Bir kereye mahsusluk olayi çok saçma. Spotfiy'da da çok kez yaşadım bu durumu ve her seferinde hızlıca çözdüler.

gelen mesajı kopyalıyorum. mesajda özellikle belirtiyor cihaz limitini bir defaya mahsus sıfırlıyorum diye.

acaba rom yüklemeden önce tüm hesaplardan çıkış yapsak sonrasında yüklesek sıkıntı olur mu onu bilemiyorum. cihaz limiti aşıldı dedikten sonra tüm cihazlardan çıkış yaptım bilgisayar üzerinden ama başarılı olamamıştım.

Ben YouTube ve YouTube Music destek ekibinden tekrardan Eran. YouTube destek ekibiyle iletişim kurduğun için teşekkür ederiz.

Bu hatanın neden olduğu aksaklıklar için özür dileriz. İyi niyetimizi göstermek için cihaz limitiniz bir defaya mahsus olmak üzere manuel olarak sıfırlanmıştır. Bu aktivayon 24 saat alabilir.

Daha fazla bilgiye tıklayarak erişebilirsin.

hesabınızda, 5'i akıllı telefon olmak üzere toplam 10 cihazı yetkilendirebilirsiniz. 10 cihaz sınırına ulaştıktan sonra yeni bir cihazı yetkilendirmek isterseniz mevcut cihazlardan birinin yetkilendirmesini kaldırmanız gerekir. Yılda en çok 4 cihazın yetkilendirmesini kaldırabilirsiniz.
linkine tıklayarak cihazlarını kontrol edip , ordan istemiyor olduğun cihazlardan oturumu kapatabilirsin.

Umarım bu konudaki tüm sorularını açıklığa kavuşturmuşumdur. Eğer aklına takılan noktalar varsa, lütfen bana bildir. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

İyi günler dilerim.

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
gelen mesajı kopyalıyorum. mesajda özellikle belirtiyor cihaz limitini bir defaya mahsus sıfırlıyorum diye.

acaba rom yüklemeden önce tüm hesaplardan çıkış yapsak sonrasında yüklesek sıkıntı olur mu onu bilemiyorum. cihaz limiti aşıldı dedikten sonra tüm cihazlardan çıkış yaptım bilgisayar üzerinden ama başarılı olamamıştım.
İndirdiğiniz öğeleri internete bağlıyken silip çıkış yapmanız yeterlidir.

Oyla:

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
İndirdiğiniz öğeleri internete bağlıyken silip çıkış yapmanız yeterlidir.

dediğiniz gibi yaparak şuan rom değişimi yapıyorum. umarım aynı şekilde sonuçlanmaz.

çıkış yapılan cihazlar google hesabımda kapatıldı olarak görünüyor ama hala yetkilendirilmiş şekilde. çıkış yaptığımızda yetkisinin kaldırılmamış olması çok saçma gerçekten.

ve yılda 1 defaya mahsus yetki kaldırma olayı gerçekten mantık dışı

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
dediğiniz gibi yaparak şuan rom değişimi yapıyorum. umarım aynı şekilde sonuçlanmaz.

çıkış yapılan cihazlar google hesabımda kapatıldı olarak görünüyor ama hala yetkilendirilmiş şekilde. çıkış yaptığımızda yetkisinin kaldırılmamış olması çok saçma gerçekten.

ve yılda 1 defaya mahsus yetki kaldırma olayı gerçekten mantık dışı
YouTube cidden kafayı yemiş ne diyeyim. Spotfiy kullanın, YouTube yerine de vanced tercih edin bu işkenceye katlanmak zorunda değilsiniz :/ ne zaman isterseniz eski cihazda ki icerikleri sorgusuz sualsiz siliyorlar

Oyla:

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
YouTube cidden kafayı yemiş ne diyeyim. Spotfiy kullanın, YouTube yerine de vanced tercih edin bu işkenceye katlanmak zorunda değilsiniz :/ ne zaman isterseniz eski cihazda ki icerikleri sorgusuz sualsiz siliyorlar

bundan önce spotify kullanıyordum onda da vardı cihaz sınırı ama çabuk geçiyordu sınır muhabbeti.

ama tv de vs devamlı reklam çıkmasından bunaldım o sebeple premium aldım. youtube pre varken de spotify a gerek kalmadı

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
bundan önce spotify kullanıyordum onda da vardı cihaz sınırı ama çabuk geçiyordu sınır muhabbeti.

ama tv de vs devamlı reklam çıkmasından bunaldım o sebeple premium aldım. youtube pre varken de spotify a gerek kalmadı
Spotify da desteğe mail attığınızda siliyorlar kayıtlı cihazları

Oyla:
Üst Alt