Youtube kanalı dolandırıcılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Yurtdışı telefonum var ve ımei sorunu vardı bende youtubeden gördüm ve videolarını ve yardımcı olması benim güvenimi kazandı ve mesaj attım. Uzaktan imei işlemi yapıyor ve 100₺ istedi ve bunlar bittikten sonra bile ücretsiz destek veriyorum diye söz verdi.
Neyse cihazıma bağlandı ve 2 defa aynı işlemi yapmasına rağmen 3g komple çekmiyor ve aramalarda ve pilde sorun oldu.
Bu arada benim dürüstlüğümden kaynaklı bunların hepsi, telefon açıldı 30 dk filan normal çekti sonra komple gitti 3g ve bu işlemi 2 defa yaptı. Bu yüzden tamam oldu dedim ve insanın hakkını verelim kafasındayım attım parasını.

Bu sorunları dedikten sonra baktım hiç ilgilenmeyen tavırlarla ben işlemi yaptım lafı iadeye getireemezsin gibi bi şey dedi ve beni engelledi.

BECERİKSİZLİĞİNİ miflashla rom yükledim ona bağladı ve orj global romdu bu, ona göre sorun tamamen bu romdaymış? :D
Böyle saçma sapan bahaneler uydurdu ve beni engelledi.

yarım yamalak olmayan bir işe hakkımı istedim doğal olarak ama bu karektersiz herif parayı aldıktan sonra dolandırdı bir nevi.

Bu heriften sakn sakın ücretli bir şey yaptırmayın gidin kendi gözünüzle bir yerde yaptırın.

Bu da benim suçum değildir karşımdaki herifin karaktersizliğinden kaynaklanıyor bundan sonra tövbe böyle bişey olmayacak...

İyi forumlar, konuyu silmeyin de herkes öğrensin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Forumda işinin ehli/referanslı kişiler varken başka yerde çözüm aramanın sonucu yaşayarak ve zarara uğrayarak tecrübe edinmiş oldunuz, küpeniz hayırlı olsun güle güle kullanın...

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda işinin ehli/referanslı kişiler varken başka yerde çözüm aramanın sonucu yaşayarak ve zarara uğrayarak tecrübe edinmiş oldunuz, küpeniz hayırlı olsun güle güle kullanın...
çok güzel moral verdin kardeşim benle böyle küpe müpe konuşma saygısızlık etme

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
çok güzel moral verdin kardeşim benle böyle küpe müpe konuşma saygısızlık etme

Para gitmiş işin çözülmemiş ne morali verebilirim ki ?

67 tane konun var,forumun aktif üyesisin bunları bilmen gerekirdi....

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Para gitmiş işin çözülmemiş ne morali verebilirim ki ?

67 tane konun var,forumun aktif üyesisin bunları bilmen gerekirdi....
kime imei attıracam diye soruyorum bakıyorum forumda böyle şeyler yasak deniliyor ee ben kimden bulacağım?
Zenex mıdır ona da fikir danıştım ama telefonu yanına yollaamı istedi ee ben tanımadığım birine neden yollayım komple? güvenemedim doğru düzgün biri de bulamadım, tabii bu zenex hocama laf etmıyorum insanlık hali düşüncem.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
kime imei attıracam diye soruyorum bakıyorum forumda böyle şeyler yasak deniliyor ee ben kimden bulacağım?
Zenex mıdır ona da fikir danıştım ama telefonu yanına yollaamı istedi ee ben tanımadığım birine neden yollayım komple? güvenemedim doğru düzgün biri de bulamadım, tabii bu zenex hocama laf etmıyorum insanlık hali düşüncem.
Bu forumdaki çoğu kullanıcının telefonu benim elimden geçmiştir. Hala güven sorununuz varsa ben ne diyebilirim ki? Koskoca sayfalarca referans dolu konum var alışveriş bölümünde. Sizler böyle dolandırılmayın diye uğraşıyorum. Görüyorum ki boşuna uğraşıyorum, o kadar referansı olan bu konuyu açtığınız forumun yöneticisine güvenmiyorsunuz, ne olduğu belli olmayan birine güveniyorsunuz.

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Her ne kadar Zenex hocamı tanımasam da yaptığı işlere bakılırsa gayet de güzel iş çıkarıyor açıkçası güvenim var benim.

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Bu forumdaki çoğu kullanıcının telefonu benim elimden geçmiştir. Hala güven sorununuz varsa ben ne diyebilirim ki? Koskoca sayfalarca referans dolu konum var alışveriş bölümünde. Sizler böyle dolandırılmayın diye uğraşıyorum. Görüyorum ki boşuna uğraşıyorum, o kadar referansı olan bu konuyu açtığınız forumun yöneticisine güvenmiyorsunuz, ne olduğu belli olmayan birine güveniyorsunuz.
bunu kişisel algılamayın siz , sizi suçlamadım ve konulara tek tek bakmadım olabilir ama insan süphelenıyor, sizle alakalı bişey değil ...

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

Siz göremediniz belki bu konuyu okuyup dolandırılmak üzere olanlar görür de dolandırılmazlar.

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Geçmiş Olsun

Zenex Hocam cidden güvenilirdir işini de hiç iki kere yapmaz bir kere sağlam yapııyor okuduğum gördüğüm +Ref'ler kadarıyla.

Sorunuz hala devam ediyorsa bana yazabilir misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt