Your SIM card is unactivated

engintunbel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
5
Arkadaşlar şuan yurtdışındayım. Yurtdışı hattımı takarak mi üyelik falan aldım. Sonrasında ise AVEA hattımı takıp whatsapp falan aktive etmek istiyorum ama olmuyor bir türlü aktive edemedim. Hattım çekiyor fakat sürekli bu uyarı da geliyor karşıma. Ne yapmalıyım ?

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
Whatsapp konusunu bilmiyorum. xiaomi hesabını diğer sim kart varken eklediginiz için bu uyarıyı veriyor. Tekrar aktive edemiyorsaniz mevcut hesabı silip yeniden giriş yapın.

Oyla:

Younothing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
p9 lite 2017
Meslek
Resepsiyonist
Konular
4
Whatsapp konusunu bilmiyorum. xiaomi hesabını diğer sim kart varken eklediginiz için bu uyarıyı veriyor. Tekrar aktive edemiyorsaniz mevcut hesabı silip yeniden giriş yapın.
hocam bende aynı hatayı alıyorum söylediğinizi yaptım ama değişen bir şey olmadı.

Oyla:

no_Antijen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi
Cihazım
Mi Pad 2
Konular
12
konuyu hortlatayım bende vodafone hattım varken turkcell hattımı taktım 2.sim kart olarak sürekli sim kart etkinleştirilemedi uyarısı veriyor yurtdısına bı suru mesaj gondermısım farkında olmadan bırde.. mi hesabından numarayı guncelledım nasıl aktif edebilirim turkcell hattımı telefondan?

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
konuyu hortlatayım bende vodafone hattım varken turkcell hattımı taktım 2.sim kart olarak sürekli sim kart etkinleştirilemedi uyarısı veriyor yurtdısına bı suru mesaj gondermısım farkında olmadan bırde.. mi hesabından numarayı guncelledım nasıl aktif edebilirim turkcell hattımı telefondan?
Bildirimin üzerine basılı tutun durdurmaya zorla yapın başka birgün deneyin etkinleşir
Altarnatif olarak dili ingilizce yapın kapatıp açtıktan sonra tekrar deneyin hallolması lazım eğer olmaz ise 1. Seçeneği uygulamanız lazım

Oyla:

Sinan polis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Ben aynı olayı bir haftadır yapıyorum hala olmadı sizinki olursa yazın lütfen

Oyla:

no_Antijen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi
Cihazım
Mi Pad 2
Konular
12
Çift sim kartla olduğu içinmi böyle acaba? Tek sim kartla olabilirmi

Oyla:

MİMUTEK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Xiaomi Poco F1
Meslek
Emekli
Konular
7
Cihaz M İ4 LTE 3/16 modeli tek sim kartlı. Bu cihazda kullanmakta olduğum sim kartı yaklaşık 6 ay kadar başka bir cihazda kullandım.
Tekrar Mİ4'e taktığımda "Sim kart etkinleştirelemiyor" hatasını veriyor.Abonesi olduğum GSM şebekesine bağlanamıyorum.Ayrıca "hizmet yok"
hatası veriyor.GSM şebekesi Türk Telekom.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cihaz M İ4 LTE 3/16 modeli tek sim kartlı. Bu cihazda kullanmakta olduğum sim kartı yaklaşık 6 ay kadar başka bir cihazda kullandım.
Tekrar Mİ4'e taktığımda "Sim kart etkinleştirelemiyor" hatasını veriyor.Abonesi olduğum GSM şebekesine bağlanamıyorum.Ayrıca "hizmet yok"
hatası veriyor.GSM şebekesi Türk Telekom.

IMEI kontrol ettiniz mi?

Oyla:
Üst Alt