Tema markette var ustamMerhaba, temayı yukleyemedim miui theme editor ile yaptım ama yine de hata verdiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
The all universe diye bulup indirip kurabilirsin rahatlıklaMerhaba, temayı yukleyemedim miui theme editor ile yaptım ama yine de hata verdiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
The all universe diye bulup indirip kurabilirsin rahatlıkla
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır ben yüklemedim daha önce konuda yazmıştım zaten. Türkçe çeviri ve düzenleme bana ait yalnız bu eski sürüm 2 yada 3. Versyon. İzin almadı yüklemiş hatta witget ekranında benim avatarim var.FuXiN Hocam bu marketteki The All Universe tema size mi ait ? Değil ise Türkçeleştirme çalışmasını sizin temanızdan mı aldı ? Aldıysa sizden izin aldımı kullanmak için ?
Hayır ben yüklemedim daha önce konuda yazmıştım zaten. Türkçe çeviri ve düzenleme bana ait yalnız bu eski sürüm 2 yada 3. Versyon. İzin almadı yüklemiş hatta witget ekranında benim avatarim var.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boşverin dert edilecek bir durum değil Türkçe olarak kullanmak isteyenler faydalansın diye el attım zaten. Belki o arkadaş da global rom kullananlar faydalansın diye atmıştır benim açımdan sıkıntı yok.Forumda araştırdığım kadarı ile kullanıcı adına rastlayamadım denk gelirseniz bunu yapan arkadaşa bildirirseniz sevinirim.
bahsettiğiniz tema bu linkteki mi?Forumda araştırdığım kadarı ile kullanıcı adına rastlayamadım denk gelirseniz bunu yapan arkadaşa bildirirseniz sevinirim.