Tema Young Forever Türkçe ( MIUI 11)

• Konbuyu başlatan FuXiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 592
  • Görüntüleme 58K

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hocam mükemmel bir iş çıkardınız. Gerçekten çok teşekkür ederim. Bir iki şey söylemek istiyorum ama çok mu olurum diyede çekiniyorum. giggle~~
Arkadaşın biri demiş hani whatsapp için, şöyle mavimsi yada tercih ettiğiniz başka renklerden varsa öyle bir özelleştirme yapmayı düşünür müsünüz?
Birde misal kilit ekranda bildirimi yana kaydırıp kapatıyorum, ama ekran karardıktan sonrada bildirim ışığı yanıyor. Bazı bildirimlerde de bildirim ışığı hiç yanmıyor gmail bildirimi gibi. Bu temedan mı yoksa romdan kaynaklı mıdır acaba?
Diğer taraftan herşeyiyle 10 numara revize ettiniz temayı. Yes~~
Öncelikle yorumlarınız için herkese teşekkür ederim whatsapp için bir şeyler yapmaya çalışacağım madem bu kadar istek var yapacağız bir şeyler.

Bildirim konusu temadan da ola bilir rom dan da bir fikrim yok açıkçası. En azında ben bir sorun görmedim. Kilit ekranı için yığınla kod var yanlış kod lamada yapılmış ola bilir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

FuXiN aynı problem burdada mevcut
Hocam oradaki sorun tema ile alakalı çince olan orjinal temada da aynı sorun var ne yazık ki
Resim ekliyorum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Aslında arkadaşlar ben sadece çeviri işi yapıp stok olarak bırakacaktım ama maşallahı istekler bitmiyor
Akşamları bir iki saat pc başına gece bilen birisiyim vakit buldukça eksik yerleri yapmaya çalışıyorum.
Siyah bir WhatsApp ekleyip ayrı bir sürüm olarak konuya elemeye çalışırım
İnstigram ikonu silip orjinal olarak da yapa biliriz bir denerim

Hocam mükemmel bir iş çıkardınız. Gerçekten çok teşekkür ederim. Bir iki şey söylemek istiyorum ama çok mu olurum diyede çekiniyorum. giggle~~
Arkadaşın biri demiş hani whatsapp için, şöyle mavimsi yada tercih ettiğiniz başka renklerden varsa öyle bir özelleştirme yapmayı düşünür müsünüz?
Birde misal kilit ekranda bildirimi yana kaydırıp kapatıyorum, ama ekran karardıktan sonrada bildirim ışığı yanıyor. Bazı bildirimlerde de bildirim ışığı hiç yanmıyor gmail bildirimi gibi. Bu temedan mı yoksa romdan kaynaklı mıdır acaba?
Diğer taraftan herşeyiyle 10 numara revize ettiniz temayı. Yes~~
FuXiN Hocam sizi çok sıkıştırıyorlar galiba :)
istekler bitmez tabi. Çok güzel bir iş yapıyorsunuz tebrik etmek lazım. Tema bu hali ile daha bir güzel olmuş. Whatsap için destek olma açısından kullandığım bir whatsap temasını paylaşmak isterim. Arkadaş mavi istemiş belki işini görür.
com.whatsapp.zip dosyasını .zip uzantısını sildikten sonra tema içerisine atabilirsiniz. temayı yükleyince çalışacaktır

Temadan bağımsız sürekli kullanmak isterseniz root gerekir. root izinli bir dosya yöneticisi ile "system/media/thema/default yoluna atıp izinleri verdikten sonra hangi temayı kullanırsanız kullanın bu whatsapp görüntüsü aktif olur

Ekli dosyalar

• com.whatsapp.zip
    373,9 KB · Görüntüleme: 12

by_hector

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi9T
Meslek
Topoğraf
Konular
60
istekler bitmez tabi. Çok güzel bir iş yapıyorsunuz tebrik etmek lazım. Tema bu hali ile daha bir güzel olmuş. Whatsap için destek olma açısından kullandığım bir whatsap temasını paylaşmak isterim. Arkadaş mavi istemiş belki işini görür.
com.whatsapp.zip dosyasını .zip uzantısını sildikten sonra tema içerisine atabilirsiniz. temayı yükleyince çalışacaktır

Temadan bağımsız sürekli kullanmak isterseniz root gerekir. root izinli bir dosya yöneticisi ile "system/media/thema/default yoluna atıp izinleri verdikten sonra hangi temayı kullanırsanız kullanın bu whatsapp görüntüsü aktif olur

Mavi değilde siyah olsa daha iyi olur

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
Çok güzel bir çalışma olmuş. Elinize sağlık

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
V3 hazır arkadaşlar
-Klasör arka planı ekledim tema için hazırladım (Başka temadan alınma vs değildir.)
-Masaüstü klasör ön izleme arka planı eklendi (Temada klasör arka planı yoktu)
-Tema içindeki gereksiz çince yazılar temizlendi
- iconlar içindeki çinçe ikonlar silindi

Hata ve sorunlar için resim ile geri dönüş yaparsanız sevinirim. İyi forumlar..

V3

Dosya boyutu küçülmüş , iyi olmuş.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
29
Öncelikle yorumlarınız için herkese teşekkür ederim whatsapp için bir şeyler yapmaya çalışacağım madem bu kadar istek var yapacağız bir şeyler.

Bildirim konusu temadan da ola bilir rom dan da bir fikrim yok açıkçası. En azında ben bir sorun görmedim. Kilit ekranı için yığınla kod var yanlış kod lamada yapılmış ola bilir.

Evet hocam okadar sorun değilde, belki gözünüze çarpmıştır diye düşünmüştüm. Evet mavi olması zorunlu değil hocam, sizin zevkinize göre güzel birşeyler çıkaracağınızı düşünüyorum. clap~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ilginiz içinde teşekkür ederim. İndirip deneyeceğim. :)

Erdem388

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Hocam yorumlara bakımda herkesin farklı bir isteği var ( zevkler ve renkler) bunlara yetişebilir misin bilemem.Ama bence kendince düzenle yap paylaş beğenen beğenir. Bu arada ellerine sağlık seninde asıl yapımcısınında.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129

Hocam teşekkürler uyguladım oldu, başka renkleri de varmı acaba sizde?
Keşke temada ki siyah kilit ekranındaki saati normal masaüstünde de kullanabilsek, çok fazla modifikasyon yapılmamalı bence en azından Çinli elemana saygı açısından:)

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
29
FuXiN hocam şimdi farkettim. Kilit ekranda bildirim geldiğinde üstüne bir kez basınca resimdeki gibi çince bir yazı çıkıyor. Galiba bu kısım gözden kaçtı. Yoksa verdiğin v3 sürümünde herşeyi türkçeleştirmişsin eline sağlık. Birde sana anlattığım olayı çözdüm. Kilit ekranda bildirimi kaydırıp yok ediyorum ama bildirim ışığı halen yanıyordu ya, işte eklediğim ikince resimde kilit ekranı açmadan bildirim çubuğunu aşağıya çektiğimizde kilit ekranda bildirimi kapatmış olsanda bildirim çubuğunda durduğu için ışık yanıp sönüyor. Tabi bazı uygulama bildirimlerinde ışık hiç yanmıyor. Senin dediğin gibi galiba Çinli kodlama da böyle bıraktı herhalde?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-04-02-01-52-56-941_lockscreen.png
    Screenshot_2019-04-02-01-52-56-941_lockscreen.png
    731,5 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2019-04-02-01-53-07-298_lockscreen.png
    Screenshot_2019-04-02-01-53-07-298_lockscreen.png
    133,4 KB · Görüntüleme: 72
Üst Alt