Duyuru Yönetim Ekibimize Yeni Arkadaşlar Arıyoruz!

ali.gucukkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Gücük
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
3
Merhaba ben Ali Gücük. Lise son sınıfım bilgisayar başında pek duramasam da her daim telefonda bulunurum. Hatta neredeyse tüm mesajlarım telefon üzerinden yazmaktayım. İlk akıllı telefonum S3 mini ile birlikte custom rom lara merak saldım. Hatta birçok kez brick yaptım :) :) . 15 ay boyunca xiaomi hakkında araştırma yaptım ve 7 aydır Xiaomi redmi S2 kullanıyorum. Sınavlarıma denk gelmediği sürece aktifliğimi koruyacağım. Redmi S2 bölümü sorumluluğu istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7

turkbey06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi mix ³
Konular
34
Merhabalar ismim Emrah. Türkiye doğumlu fakat suan Almanyada yasayan bir gurbetciyim. Android deneyimim ileri seviyede. Yaklasik 10 yil bilgisayar teknisyeni olarak calistim. Ayrica android ilede yaklasik bu kadar suredir beraberim. Suanki cihazim Mi Mix 3. Custom rom , tema , mod hepsinden ileri seviye denecek kadar anlarim. Gecmisteki konularima bakabilirsiniz. Suan cihazim mix 3 oldugu icin bu cihazin bolum sorumluluguna talibim. Referansim kendimim

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Merhabalar ismim Emrah. Türkiye doğumlu fakat suan Almanyada yasayan bir gurbetciyim. Android deneyimim ileri seviyede. Yaklasik 10 yil bilgisayar teknisyeni olarak calistim. Ayrica android ilede yaklasik bu kadar suredir beraberim. Suanki cihazim Mi Mix 3. Custom rom , tema , mod hepsinden ileri seviye denecek kadar anlarim. Gecmisteki konularima bakabilirsiniz. Suan cihazim mix 3 oldugu icin bu cihazin bolum sorumluluguna talibim. Referansim kendimim
Helal olsun

metinkarakus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
PC Programmer
Konular
5
Ben metin 24 yaşındayım, üniversite bilgisayar programcılığı mezunuyum, cihazım mi9 se bir önceki cihazım mi8 se ikisinede çok hakimim . Sorun yaşayan herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Merhaba Mi Mix 3 cihaz kullanmanız nedeniyle size sormak istedim bir ay sonra bende bu cihazı almak istiyorum.Max3 kullandim maalesef calinmasi ile Resmi.Note 7 ile devam.ediyorum.Mix3ü önerirmisiniz ?Max3 ile kıyaslanirsa ne gibi artılar ve eksiler mevcuttur .kısaca bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler..

turkbey06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi mix ³
Konular
34
Merhaba Mi Mix 3 cihaz kullanmanız nedeniyle size sormak istedim bir ay sonra bende bu cihazı almak istiyorum.Max3 kullandim maalesef calinmasi ile Resmi.Note 7 ile devam.ediyorum.Mix3ü önerirmisiniz ?Max3 ile kıyaslanirsa ne gibi artılar ve eksiler mevcuttur .kısaca bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler..

Daha once s9 plus kullaniyordum illahlah ettikten sonra anlik bir kararla mix 3 aldim iyiki almisim donma kasma isinma vesaire hic yasamadim aldigim gun bootloader kilidini actim root yaptiktan sonra mod yukleyip sildim sukur suana kadar bir sorunla karsilasmadim kamerasi benim icin ideal. Pil durumu benim gibi surekli ugrasan bir kullanici icin ekran suresi 4-5 saat arasi(senkronize gps wifi bluetooth hep acik gear s3 frontiere surekli bagli)tek bir sorun var kaydirma mekanizmasi bir sure sonra bosluk yapiyor onunda cozumu kilif kullanmak birdahaki cihazim kesinlikle mix 4 olur insallah :)

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Daha once s9 plus kullaniyordum illahlah ettikten sonra anlik bir kararla mix 3 aldim iyiki almisim donma kasma isinma vesaire hic yasamadim aldigim gun bootloader kilidini actim root yaptiktan sonra mod yukleyip sildim sukur suana kadar bir sorunla karsilasmadim kamerasi benim icin ideal. Pil durumu benim gibi surekli ugrasan bir kullanici icin ekran suresi 4-5 saat arasi(senkronize gps wifi bluetooth hep acik gear s3 frontiere surekli bagli)tek bir sorun var kaydirma mekanizmasi bir sure sonra bosluk yapiyor onunda cozumu kilif kullanmak birdahaki cihazim kesinlikle mix 4 olur insallah :)
Teşekkürler..

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Merhabalar adım Umut Furkan, Antalya'da yaşıyorum. Telefonlara karşı küçüklüğümden beri ilgim var çocukken Android 4 zamanlarında her gün rom değiştirirdim Galaxy Fit cihazımda. Hem Android hemde iOS bilgim çok. Xiaomi ile tanışalı 8 ay oldu. Note 6 Pro ve Mi Band 3 kullanıyorum. Antalyanın en büyük ve en iyi spor salonu olan Awaros GYM'in barında çalışıyorum önümde bilgisayar olduğu için sürekli forumda aktifim. Diğer arkadaşlarımıza da yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Ömerosss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömerosss
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Üniversit Hazırlık
Konular
1
Adım Osman küçüklüğümden beri telefonlara bilgisayarlara merak duyarım. Android'e atıldığım ilk telefon (galaxy gio)benim temel android bilgimi oluşturdu diye biliriz. Daha sonra çevremdeki telefonlara; kernel, twrp, rom, atmakla işleri ilerlettik. Sonra baktım artık bu temel şeyleri hallettik artık yazılım işine girelim dedim ve 2 sene önce java ve andorid üzerine çalışmalarda bulundum elimde bisey var mı derseniz vardı fakat bir süre sonra bırakmak zorunda kaldım. Sayısız telefon tablete türlü işlemler uyguladım. Xiaomi ailesine ilk mi 4g ile giriş yaptım daha sonra mi note 3 ve şu an mi 8 kullanıyorum ve çok memnunum.
Seçilirsem memnun olurum bunca senelik geçmişin karşılığını böyle bir sitede almak beni mutlu eder teşekkürler.

Üst Alt