Duyuru Yönetim Ekibimize Yeni Arkadaşlar Arıyoruz!

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

zgrsrtbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
redmi note9 pro
Meslek
Öğrenci(ÜNİ)
Konular
1
Ne alaka hocam?Alakasını anlamadım,ne anlatmaya çalışıyosunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her yere yazacağınıza, keşke önceden okusanız

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Siz merak etmeyin hocam ben okumam gereken yerleri okudum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bir ton faydalı rehberlerim, konularım, mesajlarım olurdu. Eskiden çok olmak isterdim ama şuan olmak istemem hevesim kalmadı.
Bunun için yönetici olmanıza gerek yok hocam, yine tonla mesaj, rehber, konu sahibi olabilirsiniz.. (:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bunun için yönetici olmanıza gerek yok hocam, yine tonla mesaj, rehber, konu sahibi olabilirsiniz.. (:
Valla hocam bunu söylemeniz çok iyi oldu valla, arkadaş bunu kesin akıl edememiştir, inşallah şimdi anlamıştır8=)clap~~

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Valla hocam bunu söylemeniz çok iyi oldu valla, arkadaş bunu kesin akıl edememiştir, inşallah şimdi anlamıştır8=)clap~~

Hocam güncel imzanızı çok beğendim bu arada :D

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam güncel imzanızı çok beğendim bu arada :D
Teşekkürler hocam, teknoloji özürlüyüm ama güncel kalmaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla 8=) haha--

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Teşekkürler hocam, teknoloji özürlüyüm ama güncel kalmaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla 8=) haha--

Estağfurullah hocam ne özürlüsü siz kimlere kimlere taş çıkartırsınız o nasıl söz

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275

Ne alaka saygıdeğer hocam :) kalbimi kırdınız...

Benim öyle bir amacım olsa forumu bırakırdım zaten.

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Merhaba Arkadaşlar

5 yılı aşkın bir zamandan beri tüm MIUI ve Xiaomi severleri bir arada toplamaya, herkesin dayanışma içerisinde sorunları çözmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Öncelikli olarak gelmiş olduğumuz bu noktada bizlerden çok sizlerin emeğinin olduğunu belirtmek isteriz.

Gerek forum sitemizin ziyaretçi sayısının oldukça artması, gerekse de Xiaomi ürünlerinin ülkemizde daha sık kullanılmaya başlanması ve kullanıcı sayısının artması nedeni ile forum sitemize yardım için gelen üye sayımız da her geçen gün katlanarak artmakta. Yardım arayan üyelerimizin daha hızlı cevaplar bulması için yönetim ekibi olarak hepimiz elimizden geldiğince çalışıyoruz fakat bizlerin de yeterince hızlı cevap veremediği konular maalesef ki mevcut. Gözlemlerimiz ile ara ara forum ekibimiz adına cihazları konusunda tam donanımlı, yardımsever arkadaşlara tekliflerde bulunarak aramıza katılmalarını rica ediyoruz.

Son gerçekleştirdiğimiz yönetim ekibi toplantısında aldığımız karar doğrultusunda ekibimizi bir miktar daha genişletmek için yeni ekip arkadaşları aramaktayız ve bu yeni yöneticilerimizi bu doğrultuda talepleri olan arkadaşlarımız arasından belirlemek istiyoruz. Bu yeni ekip arkadaşlarımız DESTEK EKİBİ ve BÖLÜM SORUMLUSU forum rütbesi altında görev yaparak her zaman olduğu gibi yardım isteyen arkadaşlara ellerinden geldikçe destek vermeye devam edecekler.

Bu arkadaşlarda aradığımız özellikler;
  • En az orta, tercihen İleri düzey Android kullanıcısı olması,
  • Xiaomi ve MIUI hakkında yeterli seviyede bilgiye sahip olması,
  • Günlük en az 2-3 saat PC başında vakit geçiriyor olması,
  • Forum kurallarımızı tam anlamıyla özümsemiş ve uyguluyor olması,
  • Günlük olarak belli bir miktar konuya yorum yaparak katkıda bulunması,
  • Yeni bilgilendirme konuları (ipucu, rom paylaşımı, video anlatım) ile tüm forum üyelerimizin yeni şeyler öğrenmesine katkı sağlamaları,
  • Bölüm sorumlusu rütbesi için; sorumlu olduğu cihaz bölümünde cihaz için yayınlanan tüm resmi güncellemeleri bildiren örnek konu şablonu doğrultusunda paylaşımlar yapması,
  • Sorumlu olduğu forum alanlarında açılan yardım ve soru konularına destek sağlaması,
  • Kullanıcı hesabının daha önce forum kurallarımız doğrultusunda her hangi bir cezai yaptırıma maruz bırakılmamamış olması,
  • Forumda uzun süredir aktif üye olması gerekmektedir.
Başvuru yapmak isteyen arkadaşlar bu konu altına mesaj yazıp, biraz kendilerini tanıtmaları ve hangi cihaza sahip olduklarını belirtmeleri rica olunur.

Büyüyen Forum Ailemizde bulunan her bir üyemize ayrıca teker teker teşekkür ediyoruz.
Merhaba sayın cantara hocam ve diğer hocalarım bir süredir bu foruma üyeyim ve sevdiğim bir forum bu zamana kadar teknolojiyle ilgileniyorum her zaman yeni teknolojilerle ilgilendim ve bu teknolojileri takip ettim oppo A7 redmi note 8 redmi note 8 pro ( şu an kullanıyorum ) redmi note 5a kullandım ve bu konularda yeterince bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum bu yüzden aranıza katılmak isterim yazmayı unutmuşum iPhone 7 plus da kullandım bu arada yaşımı beğenmeye bilirsiniz 16 yaşındayım ama bence iş yaşta değil başta

Son düzenleme:
Üst Alt