walla onu bunu bilmem de xiaomi benim için artık bitmiştir... İlk çıktığından beri kullandığım bir tane redmi 4x im var, telefon çöp oldu diye gittim 2020 başında mi 9t aldım, sonra redmi 4x'e eski romlardan bir tane atayım dedim, çöp dediğim telefon canavar gibi oldu, iş telefonu olarak kullanıyorum, hem yeterli hızda, hem de şarjı 2 gün gidiyor, bir de arka kapak aldım, sıfır telefon oldu.. Adamlar iphone'u geçti. Güncelleme aldıkça ne batarya kalıyor, ne de hız. Mi 9t yüzünden ise telefonlardan nefret ettim, her rom değişiminde yok datayı sil, başa dön, yok soft brick, yok hard brick... Yok hello paket ister, yok good bye paket ister... an itibariyle artık edl moda bile girmiyor, elimde patladı gözüm aydın... ta 2013 te açılmış hem developer, hem de yetkili özelliği olan hesabım var, (zaten xiaomi telefonlar 2012 de çıkmaya başladı) hiç biri şu anda bir halta yaramıyor. 2008 lerde Samsung bada işletim sisteminde bit bit hex kodu yazardık, geldiğim noktaya bak. Her anı ayrı sürpriz... Qualcomm un bile sloganı unbrickeable processor iken, Allahın çinlilerinin para hırsı yüzünden elimizde tuğlalarla kapı kapı geziyoruz...