Yardım yetkili hesap yazılım yüklemesi fiyatları.

walat300

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
3
merhaba dun teledonumun yetkili hesapla yazılım yüklenmesi gerektiğini soylediler bunu ben kendim yapabilirmiyim yada bir telefoncuya götürdüğüm zman fiyat olarak ne kadar gibi bir miktar odeyeceğimi bilen biri beni aydınlatırsa sevinirim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
kilit acılınca hocam uzaktan bağlanıp rom yükleme yapa bilirsiniz demi mi 11 cihazıma global cıkmamış galiba rom eu varmış bildigim
tabiki hocam yardımcı olurum eu rom çıktı zaten..

Oyla:

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
walla onu bunu bilmem de xiaomi benim için artık bitmiştir... İlk çıktığından beri kullandığım bir tane redmi 4x im var, telefon çöp oldu diye gittim 2020 başında mi 9t aldım, sonra redmi 4x'e eski romlardan bir tane atayım dedim, çöp dediğim telefon canavar gibi oldu, iş telefonu olarak kullanıyorum, hem yeterli hızda, hem de şarjı 2 gün gidiyor, bir de arka kapak aldım, sıfır telefon oldu.. Adamlar iphone'u geçti. Güncelleme aldıkça ne batarya kalıyor, ne de hız. Mi 9t yüzünden ise telefonlardan nefret ettim, her rom değişiminde yok datayı sil, başa dön, yok soft brick, yok hard brick... Yok hello paket ister, yok good bye paket ister... an itibariyle artık edl moda bile girmiyor, elimde patladı gözüm aydın... ta 2013 te açılmış hem developer, hem de yetkili özelliği olan hesabım var, (zaten xiaomi telefonlar 2012 de çıkmaya başladı) hiç biri şu anda bir halta yaramıyor. 2008 lerde Samsung bada işletim sisteminde bit bit hex kodu yazardık, geldiğim noktaya bak. Her anı ayrı sürpriz... Qualcomm un bile sloganı unbrickeable processor iken, Allahın çinlilerinin para hırsı yüzünden elimizde tuğlalarla kapı kapı geziyoruz...

Oyla:

zazixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi note3
Konular
1
merhaba dun teledonumun yetkili hesapla yazılım yüklenmesi gerektiğini soylediler bunu ben kendim yapabilirmiyim yada bir telefoncuya götürdüğüm zman fiyat olarak ne kadar gibi bir miktar odeyeceğimi bilen biri beni aydınlatırsa sevinirim
istanbuldaysan sirkeci dogubank tarafında 150 tl ye yapıyorlar 1-2 saatede veriyorlar

Oyla:

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Telefona ne olduki yetkili hesap gerekiyor. Telefonun sorununu yazsan belki çözum bulunur

Oyla:
Üst Alt