Haber Yetkili hesaba para kaptırma zamanı bitmiştir.

Merhabalar yd cihazlarımızı kayıt ettirmek için yetkili hesaptan kredi alma olayı bitmiştir telefoncuların kullandığı DFT pro ve TR tolls pro gibi yazılımlar bl açıyormuş dün itibariyle öğrendim hatta kayıt için fiyat sorduğumda 400 TL dedi önceden 1000TL sırf yetkili hesaba ödenirdi ama brick ve bilgiler silinmeden gibi durumlar için geçerliymiş

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
18
Konuyu daha iyi anlamak adına soruyorum

Cihazlarımıza tr tools,dft pro v.b gibi programlar ile işin ehli ustalar,ilgili firmalardan satın aldıkları hesaplar ile bl kilit açma,imei kayıt gibi işlemler yapıyordu bu kullanılan programlarda mı açık var yani hesap almaya gerek duymadan bu programları ücretsiz kullanma yöntemi mi bulundu ? Yoksa farklı bir yöntem bulundu da bu programlara artık ihtiyaç mı kalmadı?

ahmet6680

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Konuyu daha iyi anlamak adına soruyorum

Cihazlarımıza tr tools,dft pro v.b gibi programlar ile işin ehli ustalar,ilgili firmalardan satın aldıkları hesaplar ile bl kilit açma,imei kayıt gibi işlemler yapıyordu bu kullanılan programlarda mı açık var yani hesap almaya gerek duymadan bu programları ücretsiz kullanma yöntemi mi bulundu ? Yoksa farklı bir yöntem bulundu da bu programlara artık ihtiyaç mı kalmadı?
Yeni çıkan MTK işlemci cihazlar meta port vermiyor. Meta port almak için yetkili hesap ile eng yada eng preloader yükleniyordu. Bazı modeller ve bazı rom sürümlerinde MTK port alabilmek için yöntem açık bulundu.

Üst Alt