Haber Yetkili hesaba para kaptırma zamanı bitmiştir.

Merhabalar yd cihazlarımızı kayıt ettirmek için yetkili hesaptan kredi alma olayı bitmiştir telefoncuların kullandığı DFT pro ve TR tolls pro gibi yazılımlar bl açıyormuş dün itibariyle öğrendim hatta kayıt için fiyat sorduğumda 400 TL dedi önceden 1000TL sırf yetkili hesaba ödenirdi ama brick ve bilgiler silinmeden gibi durumlar için geçerliymiş

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Benim cihazımda BL kilidi açık ve rootlu , cihazım Xiaomi, son 8 senedir 3 ncü Xiaomi cihazım ve tüm cihazlarımın hepsinin kilidi açık ve rootluydu ve hepsininde Custom rom yüklü idi ve bugüne kadar Whatsapp ta herhangi bir sorun yaşamadım, bildirim sorunu dahil...sorun yaşayanların sanki bazı uygulamaları kullanmasını mı beceremiyor diye düşünmüyor değilim zaman zaman

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
223
Bir önceki cihazım olan Redmi Note 10S modelinde BL açıktı. Bir zaman geldi. Whatsapp çalışmaz oldu. Lütfen Resmi Whatsapp kullanın demeye başladı. Akabinde Yeniden Rom yükleyip BL kapattım. Sorun çözüldü. O günden bu yana kızım telefonu kullanıyor. Whatsapp sorunu yaşamadı.

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
2
Dün cihazı aldığım yere kayıt için bıraktım 13 cihazı, bana sıra geldi server kapandı dediler, hala bekliyorum, telefonsuz bütün işler durdu neredeyse bu server olayı doğrumu ? hala haber yok

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Dün cihazı aldığım yere kayıt için bıraktım 13 cihazı, bana sıra geldi server kapandı dediler, hala bekliyorum, telefonsuz bütün işler durdu neredeyse bu server olayı doğrumu ? hala haber yok
cihaz nedir modeli?

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
2
hyperos 2 ve kilit kapalımı neden server yok dediler acaba?
evet, tek hat kaydı sim 2 sadece, bilmiyorum fazla para mı istediler nedir, benden öncede aynı cihaz vardı, onu hallettiler benim ki olmadı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
evet, tek hat kaydı sim 2 sadece, bilmiyorum fazla para mı istediler nedir, benden öncede aynı cihaz vardı, onu hallettiler benim ki olmadı
ben size özelden bilgi vereyim.

Üst Alt