Haber Yetkili hesaba para kaptırma zamanı bitmiştir.

Merhabalar yd cihazlarımızı kayıt ettirmek için yetkili hesaptan kredi alma olayı bitmiştir telefoncuların kullandığı DFT pro ve TR tolls pro gibi yazılımlar bl açıyormuş dün itibariyle öğrendim hatta kayıt için fiyat sorduğumda 400 TL dedi önceden 1000TL sırf yetkili hesaba ödenirdi ama brick ve bilgiler silinmeden gibi durumlar için geçerliymiş

yildirim79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 3
Konular
2
H.kadioglu hocam güncelleme almayan çin cihazı redmi note 13 pro 5g için de olur mu bu?

Son düzenleme:

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219
Server kayıt olan cihazlarda. Biz İMEİ versek. Eski cihaz hiç kullanılmıyor diyelim. Çöp oldu eski cihaz diyelim.

Bu verdiğimiz İMEİ yarın birgün sunucudan silinme olsun, telefona güncelleme geldi olsun, telefonu sıfırladık olsun.

Bir şekilde uçma ihtimali varmı? internette bazı bazı yerlerde böyle şeyler okudum ama. Pek de mantıklı gelmedi aslında.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Server kayıt olan cihazlarda. Biz İMEİ versek. Eski cihaz hiç kullanılmıyor diyelim. Çöp oldu eski cihaz diyelim.

Bu verdiğimiz İMEİ yarın birgün sunucudan silinme olsun, telefona güncelleme geldi olsun, telefonu sıfırladık olsun.

Bir şekilde uçma ihtimali varmı? internette bazı bazı yerlerde böyle şeyler okudum ama. Pek de mantıklı gelmedi aslında.
bir şey olmaz. Server kayıt yöntemi firmanın fabrikadan çıkarken cihazlara imei attığı yöntemdir. Kabaca böyle diyebiliriz.

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
cpidi kapatsınlar yiyorsa. Millet infinixe yönelir samsunga yönelir, Sonra ne yiyecekler. Authla köşeyi dönen döndü. Tr toolsu yapan arkadaşlar isyan etmese bunlarda gelişmeyecekti. Düzen devam edecekti. Ama birileri baş kaldırdı sağolsun.

Üst Alt