Haber Yetkili hesaba para kaptırma zamanı bitmiştir.

Merhabalar yd cihazlarımızı kayıt ettirmek için yetkili hesaptan kredi alma olayı bitmiştir telefoncuların kullandığı DFT pro ve TR tolls pro gibi yazılımlar bl açıyormuş dün itibariyle öğrendim hatta kayıt için fiyat sorduğumda 400 TL dedi önceden 1000TL sırf yetkili hesaba ödenirdi ama brick ve bilgiler silinmeden gibi durumlar için geçerliymiş

ased72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kazım
Cihazım
redmi note 13 p
Konular
2
Evet ücretli yazılım alıp profesyonel olarak yapılıyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yani inşallah xiaomi bu açığa dokunmaz çünkü Yetkili hesap baronları sebebiyle insanlar çok mağdur oldu. Yetkili hesap maliyetiyle yurt dışı cihaz almanın anlamı kalmıyordu. Müşterilerimize fiyat vermeye utanmaya başlamıştık.
MTK işlemcili cihazlar için şuan için maliyet düştü. Qualcomm işlemcili cihazlar içinde kilit kapalı olanlara çözüm çıkar diye umut ediyoruz.

Ama önceki mesajda da belirttiğim gibi Yetkili hesap ID leri satanlar ile bu açığı kapatma yetkisine sahip olanlar aynı fabrikada çalışıyor. Yanılıyor olmak temennisi ile söylüyorum..

ahmet6680

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Merhabalar yd cihazlarımızı kayıt ettirmek için yetkili hesaptan kredi alma olayı bitmiştir telefoncuların kullandığı DFT pro ve TR tolls pro gibi yazılımlar bl açıyormuş dün itibariyle öğrendim hatta kayıt için fiyat sorduğumda 400 TL dedi önceden 1000TL sırf yetkili hesaba ödenirdi ama brick ve bilgiler silinmeden gibi durumlar için geçerliymiş
Yeni bir yöntem keşfedildi. Yazılımlara güncelleme geldi.bir çok MTK işlemci cihazlara yetkili hesaba gerek kalmadan oluyor şuan.

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3

bl açma + imei kayıt için toplamda mı 400 TL olur dediler, bl kilidim açık da yeni rom kurma ve güncelleme sıfırlama için yeni imei kayıt ettirmeyi düşünüyorum bu kadar indiyse

teknoberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
7
bl açma + imei kayıt için toplamda mı 400 TL olur dediler, bl kilidim açık da yeni rom kurma ve güncelleme sıfırlama için yeni imei kayıt ettirmeyi düşünüyorum bu kadar indiyse
BL Açma ve İmei kayıt derken Server kayıt mı 400 TL oluyor hocam ?

ased72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kazım
Cihazım
redmi note 13 p
Konular
2
3 gibi benim redmi 13pro plus 5g cihazı toplam 600 tlye kayıt ettirdim uzaktan bağlantı fiyatı 400 verdi güvenemedim başka telefoncuya gittim

teknoberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
7
3 gibi benim redmi 13pro plus 5g cihazı toplam 600 tlye kayıt ettirdim uzaktan bağlantı fiyatı 400 verdi güvenemedim başka telefoncuya gittim
Yazılımsal imei kayıt mı yaptırdın yoksa Server imei kayıt mı yaptırdın ?

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3
BL Açma ve İmei kayıt derken Server kayıt mı 400 TL oluyor hocam ?

arkadaş ben de sorup bilgi/fiyat almaya çalışıyorum 🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya bu redmi bl kilit açma imei işi ve diğer şeyler, güncelleme sıfırlama vs. bayağı canımı sıktı ama ruby cihazımı seviyorum FP olarak ve telefonun böyle bir kazadan bükülmeden sonra elimle düzeltip normal olarak çalışmaya devam etmesini seviyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20250906_232259_645.jpg
    IMG_20250906_232259_645.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 10

ased72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kazım
Cihazım
redmi note 13 p