Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Eu rom'da kodla volte'yi aktif ettim.Hat bimcell ama vodafone'a geçeceğim.

Marketten o programı indirip o 4 adımı yapmamıza alternatif olarak, evde samsung s6 var, onunla sms yollayıp aktif ettirsem çözüm olmaz mı?

Yoksa mi 6'nın donanımıyla alakalı bir durum olduğu için mi bunları yapmamız gerekiyor?
Donanımsal olduğundan dolayıdır. Modem ayarını değiştirmeniz gerekiyor.
Eğer turkcell hattınız varsa ilk önce başka telefona takıp aktifleştirmelisiniz(xiaomi desteklenmiyorsa)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Donanımsal olduğundan dolayıdır. Modem ayarını değiştirmeniz gerekiyor.
Eğer turkcell hattınız varsa ilk önce başka telefona takıp aktifleştirmelisiniz(xiaomi desteklenmiyorsa)

Şuan vodafone'a başvuru yaptım sabırsızlıkla geçiş olmasını bekliyorum.Test amaçlı markette ücretsiz olan programla denedim 4636 menüsünde aktif oldu seçenekler, lakin dediğiniz gibi programda bug mu oluştu nedir netherla seçeneği tikli şekilde gözükmedi.

Sonuçları hat taşındıktan sonra buraya tekrar yazarım.Tekrardan konu ve bilgiler için teşekkürler, her mesaj çok değerli.

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Resimdeki gibi bağlantı türünü seçmem gerekiyormuş. Onu seçtikten sonra uçak modunda vowifi simgesi geldi ve arama yaptım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam durum çubuğundaki simgelerin güzelmiş ismini yazabilirmisiniz

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Merhaba arkadaşlar, vodafone'a geçiş işlemi tamamlandı, başka bir telefona gerek kalmadan vodafone servis olarak volte'yi aktif etti görüşmede yaptım, görüşmenin yarısında kalite düştü, muhtemelen çekim gücünün düşmesinden kaynaklı diye düşünüyorum.

Lakin vowifi'yi çalıştıramıyorum.Shortcut programından netherla'yı seçmeme rağmen tiklenmiş şekilde kalmıyor.Wlan kullanarak arama yap seçeneğini aktif etmeye çalıştığımda ise hemen kapanıyor açılmıyor.

Mi 6 Eu rom 10.4.2, vowifi olayını halledebilen var mıdır?İms seçeneğinide yaptım tercih edilen ağ türü'nde td-sdcma ile başlayan seçili.

Evde çekim gücü düşük olduğu için vowifi'de lazım maalesef.Yardımlarınızı bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zeus4u

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi mix 2
Konular
0
MIUI Global 10.3.5.0 kullanıyorum OTA update ile gelen maalesef modem config gözükmüyor activity de. Yarın 10.4 nasıl yüklenir ona bakacağız artık

Edit: 10.4 e geçtim, aç kapa aç kapa yapa yapa volte geldi, asıl lazım olan vowifi yurtdışına sürekli çıktığım için en çok lazım olan o.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Merhaba arkadaşlar, vodafone'a geçiş işlemi tamamlandı, başka bir telefona gerek kalmadan vodafone servis olarak volte'yi aktif etti görüşmede yaptım, görüşmenin yarısında kalite düştü, muhtemelen çekim gücünün düşmesinden kaynaklı diye düşünüyorum.

Lakin vowifi'yi çalıştıramıyorum.Shortcut programından netherla'yı seçmeme rağmen tiklenmiş şekilde kalmıyor.Wlan kullanarak arama yap seçeneğini aktif etmeye çalıştığımda ise hemen kapanıyor açılmıyor.

Mi 6 Eu rom 10.4.2, vowifi olayını halledebilen var mıdır?İms seçeneğinide yaptım tercih edilen ağ türü'nde td-sdcma ile başlayan seçili.

Evde çekim gücü düşük olduğu için vowifi'de lazım maalesef.Yardımlarınızı bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka bir config deneyebilirsiniz. Ben hangi romdan geçersem geçeyim miui eu global farketmez 9.9.3 sürümünde otomatik olarak arama kodlarını girince vowifi aktif oluyor sizde bir deneyin isterseniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Mi6 Eurom beta 9.9.3'te vowifi çalıştı yalnız uçak moduna alıp wifi'yi açınca vowifi açılmıyor. Uçak modunu kapatınca telefonu yeniden başlatmadan vowifi geri gelmiyor. Bu arada uçak moduna alınca telefon kafayı yedi biraz. Uygulamalar açılmadı falan.

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
Bende euro beta 9.9.3 sürümündeyim ne yaptıysam yapayım wlan kullanarak arama yap seçeneği aktif olmuyor , Vodafone kullanıyorum bu arada

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Bende euro beta 9.9.3 sürümündeyim ne yaptıysam yapayım wlan kullanarak arama yap seçeneği aktif olmuyor , Vodafone kullanıyorum bu arada
Kod:
*#*#869434#*#*
kodu ile VoWiFi menüsünü aktif ettiniz mi? Aktif ettikten sonra mobile ya da wifi ağlarına öncelik verebiliyorsunuz. Ayrıca
Kod:
*#*#4636#*#*
kodu ile de IMS menüsünden ne durumda diye bakabilirsiniz.

Üst Alt