Vodafone da sıkıntı yok hocam, bulunduğunuz bölgedeki turkcell veri bağlantısına bağlı olabilir. Zaten telefon hattı kesildi felan demişlerdiBugün depremden sonra Turkcell hatlı Mi6 telefonumda vowifi kendiliğinden kapandı. Yani ayar açık da artık vowifi moduna geçmiyor.
Turkcell'de hat kesilmedi aslında. Sadece vowifi bağlantısı gitmişti. Sabah baktığımda gelmişti.Vodafone da sıkıntı yok hocam, bulunduğunuz bölgedeki turkcell veri bağlantısına bağlı olabilir. Zaten telefon hattı kesildi felan demişlerdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genel bir sorun.
HDSES yazarak 2200'a mesaj gönderdin mi?Selamünaleyküm arkadaşlar cihazım mi6 yurtdışı miui10 globalbeta kullanıyorum. başka cihazın imei atılmış turkcell hattımla volte aktiflestirmek için gereken kodları girdim. Ardından powershortcuts uygulamasını yükleyerek netherla seçtim ve yeni Apn kurarak ims ayarlarını yaptım ancak bütün bunlara rağmen volte ve wowifi aktif olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
HDSES yazarak 2200'a mesaj gönderdin mi?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
SIM kartınızı listedeki telefonlardan birine takıp o mesajı atın. Sonra SIM kartı kendi telefonunuza taktığınızda her şey uygun ise VoWifi ve VoLTE çalışacaktır.Cihaza xperia telefon imei atıldığı için turkcellin volte destekleyen cihaz listesinde görünmüyor
samsung not 5 kullanan birisi yokmu 10 dakikalığına al kartını tak mesajını yaz volteni açtırCihaza xperia telefon imei atıldığı için turkcellin volte destekleyen cihaz listesinde görünmüyor