yeni telefon aldıktan sonra yapılması gereken işlemler adım adım

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Benim gibi sıradan bir kullanıcı için fake romdan global roma geçme yöntemi bu mesajdaki kadar basit bir şekilde yapılabiliyor mu? Yoksa onlarca program vs. bu süreci karmaşık gösterip birileri rant mı elde etmeye çalışıyor?
Basitlikten ne anladığınıza bağlı, forumda hersey adım adım anlatılmış, bilginiz, ilginiz varsa yaparsınız. Bu tamamen sizin tecrübelerinize bağlı. Biri gelir okur 30 dk çözer kullanır, keyfine varır. Biri gelir bir hafta cebelleşir yapamaz, yapamadığı gibi elindeki cihazı da mundar eder.

Xiaomi cihaz kullanmak isteyipte suya sabuna dokunmadan işim olsun derseniz, ya garantili global rom gelen imei kayıtlı yerden alacaksınız ya da ücret karşılığı yapan üyelerden yardım alacaksınız.

Garantili olupta sahte rom ile gelen yerler var dikkat etmek lazım. Forumda bol bol mevcut konuları.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Benim gibi sıradan bir kullanıcı için fake romdan global roma geçme yöntemi bu mesajdaki kadar basit bir şekilde yapılabiliyor mu? Yoksa onlarca program vs. bu süreci karmaşık gösterip birileri rant mı elde etmeye çalışıyor?

Basitlikten ne anladığınıza bağlı, forumda hersey adım adım anlatılmış, bilginiz, ilginiz varsa yaparsınız. Bu tamamen sizin tecrübelerinize bağlı. Biri gelir okur 30 dk çözer kullanır, keyfine varır. Biri gelir bir hafta cebelleşir yapamaz, yapamadığı gibi elindeki cihazı da mundar eder.

Xiaomi cihaz kullanmak isteyipte suya sabuna dokunmadan işim olsun derseniz, ya garantili global rom gelen imei kayıtlı yerden alacaksınız ya da ücret karşılığı yapan üyelerden yardım alacaksınız.

Garantili olupta sahte rom ile gelen yerler var dikkat etmek lazım. Forumda bol bol mevcut konuları.

ertanx Hocamında Dediği Gİbi, Eğerki Rant Sağlayan Birileri Olsa, Size Rehberler Sunulmaz, Benim Gibi veya Diğer Ücretli Yapan Arkadaşlara Yönlendirilir ve O Zaman Rant Yapmaları Sağlanırdı, Sizin Deyiminizle ;)

Diğer Yöntemlerde Cihazın Elinizde Kalma Durumu Var. Tecrübeli Olan Kişilerden Yardım Almanız Gerektiğini Her Konuda Belirtiyoruz. Diğer Yöntemleri İse Sizin Basit Yapacağınız Şekilde Anlatılıyor. Yapmak veya Yapamamak Size Kalmıştır.

Rant Sağlayacak Arkadaşlar Olsaydık, Forumda 4000 Mesaj Yazarak İnsanlara Yardım Etmezdik. Sessiz Kalıp, Özelden Ücretliye Devam Ederdik ;)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Rant muhabbeti güzelmiş... :D Zorlasak uzar da uzar, rehberler ve yardım için saatlerini, günlerini, haftalarını veren arkadaşlarımız da içlerini döker, güzelce rahatlarlar.

Sorunuzun cevabı ise evet. Eğer ki cihazınızda bootloader kilidi yoksa ve üzerinde gelen rom güncelleyici üzerinden güncelleme yapılmasını destekliyorsa bu kadar basit. En fazla 5 dakikanızı alacak bir işlem.

Ancak maalesef sahte rom yüklü cihazların çok büyük çoğunluğunda hem kilit kapalı hem de uygulama desteği yok. Bugüne kadar Mi5'lere bu şekilde yüklenebilen bir sahte roma denk gelmedim. Mi 5s'lerin ise hemen hemen yarısı bu şekilde güncellenebiliyor. (ki bu nedenle forumda anlatımı sabit konular arasında) Öncelikle güncelleyici uygulamasından güncelleme yapmayı deneyin olmazsa rehberlerde anlatıldığı şekilde yapmak durumunda kalırsınız.

vai

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Öncelikle herkese merhabalar. Ben de birkaç gün önce HepsiBurada üzerinden Mi5 siparişi verdim. Cihaz bugün elime ulaştı. Hemen sim kartı takmadan donanım testlerini yaptım ve imei kontrol ettim, herhangi bir problem çıkmadı. Tek sıkıntısı rom kısmında sanırım. Telefonun özellikleri şu şekilde. Unlock başvurusu yaptım bekliyorum. Telefonu sipariş ettiğim gün yapmıştım başvuruyu bir iki güne onay mesajını alırım herhalde. Onay mesajı gelene kadar yapmam gereken bir şey var mı şu aşamada? Onay mesajı geldikten sonra neler yapmam gerekiyor? Bu konularda aydınlatabilirseniz beni gerçekten çok mutlu olurum. Her şey için şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık. :)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

ajanblue

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fvgfd
Cihazım
mi5
Konular
6
Öncelikle herkese merhabalar. Ben de birkaç gün önce HepsiBurada üzerinden Mi5 siparişi verdim. Cihaz bugün elime ulaştı. Hemen sim kartı takmadan donanım testlerini yaptım ve imei kontrol ettim, herhangi bir problem çıkmadı. Tek sıkıntısı rom kısmında sanırım. Telefonun özellikleri şu şekilde. Unlock başvurusu yaptım bekliyorum. Telefonu sipariş ettiğim gün yapmıştım başvuruyu bir iki güne onay mesajını alırım herhalde. Onay mesajı gelene kadar yapmam gereken bir şey var mı şu aşamada? Onay mesajı geldikten sonra neler yapmam gerekiyor? Bu konularda aydınlatabilirseniz beni gerçekten çok mutlu olurum. Her şey için şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık. :)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şu an birşey yapamazsın.bl olduktan sonra twrp ve root yapabilirsin.daha sonra custom veya miui isteğe bağlı kurup devam edebilirsin

• Beğen
Tepkiler: vai

vai

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
şu an birşey yapamazsın.bl olduktan sonra twrp ve root yapabilirsin.daha sonra custom veya miui isteğe bağlı kurup devam edebilirsin
Anladım, çok teşekkür ederim cevabınız için.

Üst Alt