- Adım
- fvgfd
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bootlock kontrolü:
ayarlar/telefon hakkında/miui sürümü - 7 defa bas developer moduna geçtiniz uyarısı gelince-
ek ayarlar/geliştirme seçenekleri/mi kilit açma durumu
rom kontrolü:
ayarlar/telefon hakkında miui sürüm
-twrp kurmak için spesifik bir rom gerekmez
-eu rom elle beta rom ota ile güncellenir
-rr yada custom rom kurmak için twrp kurmak ve root olmak gerekir.öncelikle cihazdaki bootlock kaldırılmalıdır.bootlock için başvuruları illaki telefondan yapılmak zorunda değildir.sonuçlar 30 güne kadar sms olarak gelmekte..bu zaman süresince cihaza müdahale mümkün değildir
cihaz aldıktan sonra *#*#6484#* tuşlari ile donanım testi yapabilirsiniz.içerisinde mic/hoporlör/led/ekran/sensör/gps vb testler mevcuttur
cihazım bugün beta 6.0.11 ile geldi.şu an 7.1.19 a güncelliyorum.
miui için cpu frekanslarını oc eden kernel (
ayarlar/telefon hakkında/miui sürümü - 7 defa bas developer moduna geçtiniz uyarısı gelince-
ek ayarlar/geliştirme seçenekleri/mi kilit açma durumu
rom kontrolü:
ayarlar/telefon hakkında miui sürüm
-twrp kurmak için spesifik bir rom gerekmez
-eu rom elle beta rom ota ile güncellenir
-rr yada custom rom kurmak için twrp kurmak ve root olmak gerekir.öncelikle cihazdaki bootlock kaldırılmalıdır.bootlock için başvuruları illaki telefondan yapılmak zorunda değildir.sonuçlar 30 güne kadar sms olarak gelmekte..bu zaman süresince cihaza müdahale mümkün değildir
cihaz aldıktan sonra *#*#6484#* tuşlari ile donanım testi yapabilirsiniz.içerisinde mic/hoporlör/led/ekran/sensör/gps vb testler mevcuttur
cihazım bugün beta 6.0.11 ile geldi.şu an 7.1.19 a güncelliyorum.
miui için cpu frekanslarını oc eden kernel (
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
) twrp kurmadan update edebilirmiyiz? forumda kernel derlemekten bahsedilmiş fakat zipli dosyalar derlenmiş vaziyette
Son düzenleme: