Merhabalar. Şu anda kullandığım Mi 5 cihazımı artık emekliye ayırmayı düşünüyorum. Güncelleme desteğinin kesilmesiyle ve 3 yıllık cihaz olması sebebiyle artık daha güncel bir cihaza geçmeye karar verdim. İnternette çok baktım, kısıtlı bütçemden dolayı da Mi 8 Lite, Redmi Note 6 Pro, Huawei P Smart 2019 modelleri arasında kaldım. 2000 lirayı aşmayan telefonlara bakıyorum. Mi 5'i 3 yıl kullanmış biri olarak yine böyle biraz uzun ömürlü güncelleme veren bir telefon istiyorum açıkçası. Ondan dolayı da Mi 8 Lite daha çok aklıma yatar gibi oldu ama aklıma bu sefer de Lite modeli olmasından dolayı acaba 1 sene sonra güncellemeyi keser mi diye de gelmedi değil. Sizin bu konu hakkında bana verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir acaba? Kamera olarak tatmin etsin, günü kurtarsın ve kasmasın başka bir ihtiyacım yok, oyun oynamadığım için çok yüksek donanımlı bir şey bakmıyorum açıkçası. (Rom olaylarına meraklıyım.) P Smart'da damla çentik ile tasarımdan etkiledi. Biraz da sözü size bırakayım istedim, sizce ne yapmalıyım? Farklı cihazları araştırmaya da açığım.