Sohbet Yeni Telefon Alacağım, Telefonlar Arasında Kaldım.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Mi5 için Miui geliştiricileri desteğini kestiler. Aralık ayından beri haftalık güncelleme yok. Son bir stabil rom yayınladılar hepsi o. Bundan sonra başımızın çaresine bakmamızı istiyorlar. Tavsiyen için teşekkür ederim cemee :)
Rica ederim problem degil. Benim demek istedigim custom rom dusunsen mesela vardir illaki miui tabanli android 8.1-9 falan.
Ben lineageos kullaniyorum mesela android 8.1.

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Merhabalar. Şu anda kullandığım Mi 5 cihazımı artık emekliye ayırmayı düşünüyorum. Güncelleme desteğinin kesilmesiyle ve 3 yıllık cihaz olması sebebiyle artık daha güncel bir cihaza geçmeye karar verdim. İnternette çok baktım, kısıtlı bütçemden dolayı da Mi 8 Lite, Redmi Note 6 Pro, Huawei P Smart 2019 modelleri arasında kaldım. 2000 lirayı aşmayan telefonlara bakıyorum. Mi 5'i 3 yıl kullanmış biri olarak yine böyle biraz uzun ömürlü güncelleme veren bir telefon istiyorum açıkçası. Ondan dolayı da Mi 8 Lite daha çok aklıma yatar gibi oldu ama aklıma bu sefer de Lite modeli olmasından dolayı acaba 1 sene sonra güncellemeyi keser mi diye de gelmedi değil. Sizin bu konu hakkında bana verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir acaba? Kamera olarak tatmin etsin, günü kurtarsın ve kasmasın başka bir ihtiyacım yok, oyun oynamadığım için çok yüksek donanımlı bir şey bakmıyorum açıkçası. (Rom olaylarına meraklıyım.) P Smart'da damla çentik ile tasarımdan etkiledi. Biraz da sözü size bırakayım istedim, sizce ne yapmalıyım? Farklı cihazları araştırmaya da açığım.
Hocam Allah aşkına güncelleme kesti diye mi5 emekliye ayrılırım yapma Allah aşkına. Bende xiaomi mi5s var miui 8 kullanıyorum hala. Guncellemiyorum bilerek

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63

rivermental

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi A1
Konular
13
Redmi Note 7 Pro çok güzel duruyor aslında. Güzel cihaza benziyor. Henüz çıkmadı mı acaba? Fiyat bulamadım da.
Yeni çıktı internetten aliexpressten vs sipariş verebilirsiniz aceleniz yoksa Türkiye ye gelmesini bekleyin çok güzel bir telefon

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Yeni çıktı internetten aliexpressten vs sipariş verebilirsiniz aceleniz yoksa Türkiye ye gelmesini bekleyin çok güzel bir telefon
İçerisinde hat takma yeri olan cihazları gümrükten geçirirken sıkıntı çıkıyor hocam. Ayriyetten İmei işleriyle ve gümrük vergisi ödemekle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Hepsiburada'ya gelir, en azından bir muhatap bulurum kendime. İthalatçı garantili de olsa Türkiye'ye gelmesini beklemek daha iyi bir fikir gibi geliyor bana.

Üst Alt