- Adım
- Ertan
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Meslek
- Mali Müşavir
- Konular
- 63
- Konu Sahibi Konu Sahibi
cemee Yanlış anlaşılmasını istemiyorum ama özellikle belirterek diyorum ki 2000 TL altı bir telefon rica ediyorum sizden. 3000 lira param olsaydı 3000 diye yazardım. Demek ki böylesini uygun görüyorum. Kafamdaki rakam bir asgarî ücretlinin bir aylık maaşından fazlası değil. O rakamın üzerine de mecbur kalmadıkça çıkmak da istemiyorum. Ondan dolayı size 3 farklı öneri sunup bunlardan hangisi daha iyidir diye soruyorum. Yoksa zaten beklerim Mi9 çıksın kullanayım ancak her şey öyle ilerlemiyor maalesef. Sizin de elinizden geldiğince yardımcı olduğunuzu düşünüyorum ancak o rakamın üzerine çıkmak gibi bir derdim yok.
Çünkü bu işin sınırı yok. 3000 lira veren 1000 lira daha verir 4000 liraya Mı Mix 3 alır. Ama ondan daha iyisi var niye para biriktirip onu almamalıyım derken araba parasına telefon buluyorsun. Bazen nerede durmak gerektiğini bilmek gerekir. Ben kendime kota olarak onu belirledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü bu işin sınırı yok. 3000 lira veren 1000 lira daha verir 4000 liraya Mı Mix 3 alır. Ama ondan daha iyisi var niye para biriktirip onu almamalıyım derken araba parasına telefon buluyorsun. Bazen nerede durmak gerektiğini bilmek gerekir. Ben kendime kota olarak onu belirledim