Yardım Yeni Güncellemeyle Galerinin Şekli Şemali

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Yeni güncellemeyle galerinin şekli şemali değişti. Bunu eski şekline döndermenin bir yolu varmı? Albüm diye birşey gelmesi çok kötü oldu. Değistiremiyorumda. Bir resimi 100 defa gösteriyor alt alta. Saçma sapan bir sistem olmuş.

Şuanki Hali :
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
dün cebimde tuhaf bir sıcaklık hisettim sadece mi4 cihazım cebimde idi cihazı cebimden çıkrıp baktığımda baya bir ısınmıştı nedense
ve mi ekranında takılıp kalmıştı recovey e aldım cihazı twrp den sistemi temizledim cihaz açılmadı sonra fast boot moda aldım tekrar açtım cihaz kurulum ekranında açıldı dil seçimi yani cihaz açıldığında uygulama vs herşey silinmişti ve bu galeri sorunu düzelmişti :)
bu arada xiami.eu romunu kullanıyorum

Oyla:

LwDC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mi4
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, bu sorunun sebebi kullanmış olduğunuz dildir. Maalesef ki Türkçe dil seçeneğinde kullandığınız sürece Galeri bu şekilde bozulacaktır. Sorunun sebebi i ve ı harflerinden kaynaklanıyor. Dili İngilizce'ye çevirip klasör adlarını farklı isimle kaydedip daha sonra eski ismine getirerek sorunu çözebilirsiniz. Mesela DCIM klasörünü DCM diye kaydedip galeriye girip kontrol edin düzelmiş olduğunu göreceksiniz. Daha sonra tekrar DCIM yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi telefon İngilizce olarak kalmalı.

Oyla:
Üst Alt