Sohbet Yeni dünya düzeni ne hoşgeldiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Amaç nüfus düşürmek bunu virüsle yaptılar yapmaya devam ediyorlar daha da kötüleri geliyor şimdi sırada insanlara çip takacaklar bu çip öyle küçük ki siz farkında bile olmayacaksınız YouTube girip araştırabilirsiniz çip meselesini ve sizi yöneticikler bittimi bitmedi şimdi de insan nüfusundan daha çok robotlar kuruluyor amac tamamen şeytani plan insan nüfusu düşürmek çünkü bazıları bu durumdan rahatsız insan arttıkça hava kirligi çoğalıyor sular bitiyor kıtlığa dogru ilerliyoruz neler var neler ama unuttukları birşey var onların bir planı varsa Rabbiminde var .
Bu fotolarda bazı kesitler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amaç nüfus düşürmek bunu virüsle yaptılar yapmaya devam ediyorlar daha da kötüleri geliyor şimdi sırada insanlara çip takacaklar bu çip öyle küçük ki siz farkında bile olmayacaksınız YouTube girip araştırabilirsiniz çip meselesini ve sizi yöneticikler bittimi bitmedi şimdi de insan nüfusundan daha çok robotlar kuruluyor amac tamamen şeytani plan insan nüfusu düşürmek çünkü bazıları bu durumdan rahatsız insan arttıkça hava kirligi çoğalıyor sular bitiyor kıtlığa dogru ilerliyoruz neler var neler ama unuttukları birşey var onların bir planı varsa Rabbiminde var .
Bu fotolarda bazı kesitler

Tabi bunlar teori herşey değişebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Çiple ilgili video

Ekli dosyalar

• IMG_20200418_231003.jpg
    IMG_20200418_231003.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG_20200418_231015.jpg
    IMG_20200418_231015.jpg
    274,7 KB · Görüntüleme: 154
  • Screenshot_2020-04-18-23-10-37-872_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2020-04-18-23-10-37-872_com.twitter.android.jpg
    572,5 KB · Görüntüleme: 152
Son düzenleme:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bunu mantıklı düşünen herkes anlayabilir. Bir virüs çıkıyor ortaya ve 50 yaş üzerinde daha etki ediyor. Hayvandan ondan bundan yapıldığı falan masal. Laboratuvar ürünü bu virüs hatta sars virüsünden evriltilerek yapıldığına dair belgeler vardı. Yaşlı nüfusunu azaltmak ilk amaç diye düşünüyorum.

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Komplo teorilerini sevmekle birlikte bu konuda bahsi geçen olayların gerçek olduğuna ikna edemiyorum kendimi.

Virüs, laboratuvarda üretilmiş olsa bile nüfusu azaltmaya yönelik bir şey olduğunu sanmam. Allah korusun yüz milyon insan bile ölse (abartarak rakam yazıyorum) çok da istedikleri bir azalma olmaz herhalde nüfusu azaltmayı amaçlayan bu şeytani dediğiniz insanlar açısından.

Çip takılmasına falan gerek bile kalmadı ama şu düzende. Zaten bu çipleri tamamen kendi isteğimizle ceplerimizde taşıyoruz. Konumumuz sürekli belli, beğenilerimiz, görüşmelerimiz hepsi kayıt altında falan fistan. Facebook veya WhatsApp veya neyse artık, bizleri babamızdan iyi tanıyor zaten. :)

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Bunu herkes biliyordur zaten. İlk hedef dünya nüfusunu 500 milyona indirmek. Böylece doğal kaynakların kullanımını azaltmak. Bunun hakkında bundan tam 1 yıl önce söyleyen Tuncer - Bir Gizem Avcısı nın videosunu YouTube dan izleyin. Delil ve kanıtlarla konuşuyor.

fancyshmancy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mr Fancy
Cihazım
MI 8 LITE
Konular
0
haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- haha-- böyle bir şey olması çok güç. Olamaz demiyorum ama çok komik geliyor bana

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bunu izleyin derim hocam.
Bu ve benzeri videolara inanıyor musun?

Edit: video kapak resmindeki yazıyı şimdi dikkatlice okudum, haykırdım resmen. Başkanlar o delikten mi kaçacak? Yok artık. clap~~ clap~~

Son düzenleme:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bişey sorucam çip taktılar diyelim bu çip nerden güç alıcak ve ne zamana kadar vücudumuzda sağlıklı çalışabilcek birde çip taktılar diyelim bu çip hadi konumumuzu biliyo diyelim dahada öte bizide öldürebilsin ne işlerine yarar bunlar bi düşünün derim.
bu şartlar altında dünyada kaostan savaştan anarşiden başka bişey olmaz ve buda kimsenin işine gelmez birileri çalışıyoken ceplerini dolduruyoken birilerinin sayesinde paşalar gibi hayatını sürdürüyoken böyle youtuberlerin clickbait başlıklarına kanmayın derim tek amaçları bu tarz şeylerle ilgi çekip para kazanmak izlenmek.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bişey sorucam çip taktılar diyelim bu çip nerden güç alıcak ve ne zamana kadar vücudumuzda sağlıklı çalışabilcek birde çip taktılar diyelim bu çip hadi konumumuzu biliyo diyelim dahada öte bizide öldürebilsin ne işlerine yarar bunlar bi düşünün derim.
bu şartlar altında dünyada kaostan savaştan anarşiden başka bişey olmaz ve buda kimsenin işine gelmez birileri çalışıyoken ceplerini dolduruyoken birilerinin sayesinde paşalar gibi hayatını sürdürüyoken böyle youtuberlerin clickbait başlıklarına kanmayın derim tek amaçları bu tarz şeylerle ilgi çekip para kazanmak izlenmek.
Hocam zaten bu ve benzeri YouTuber'lar aşırı kanser içerik üretiyor, üretmesinin yanında cins tipler. Aşırı gıcık oluyorum anlatamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt