Sohbet Yeni Cihaz Alacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
Merhabalar,

Elimde yaklaşık 8 aydır kullandığım pocophone f1 var birsürü sorunu olduğu için iade edeceğim. tr mağazasından aldım garantisi hala duruyor.ekranında ghost touch problemi var whatsappta konusurken veya oyun oynarken başıma arada bir geliyor aşırı sinir bozucu. bildirim sıkıntısını zaten söylemeye gerek yok yani kendimce geçerli birsürü sıkıntısı var. daha önceden mağazasına gidip sorunu söylemiştim gidip iade edebilirsiniz demişlerdi. 2750 liraya 128 gb almıştım ilk mağazası açıldığında. velhasılkelam bunu ben iade ettiğimde ilk aldığım parayı mı alacağım yoksa bugün ki fiyatını mı? son olarak bu bütçede xiaomi dışında düzgün fiyat performans olmasına gerek yok çok oyun oynayan biri değilim arayüzünde vs. pek sorun olmayan bir telefon önerirseniz sevinirim..

Tkr42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurtuluş
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Xiaomi den şaşma 2 yıldır mi 6 kullanıyorum maşallah canavar gibi... Sen mi grubuna bak bence (mi 8, mi 9,mi mix vb.) nasib olursa benim sonraki cihaz mi 9 veya mi9t almak

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam ben nasibimi aldım daha bulaşmam bu markaya. iphone 5s kullandım 5 sene boyunca bu kadar sorunla karşılaşmadım ben fiyat performans adı altında çıkarılması falan hikaye

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Mi 8 kullanıyordum. Bir çok sorunum vardı şu an OnePlus 5t kullanıyorum kardeşime de OnePlus 6 aldık muazzam cihazlar. 5T de günlük 7 saat ekran süresi alıyorum. Mi 8 de rekorum 6 saatti.

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Arkadaşın dediği gibi illa başka marka alacaksan oneplus düşünebilirsin. Ama mi serisindeki gibi görsel kalite başka cihazda bulman zor.

Tkr42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurtuluş
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Arkadaşın dediği gibi eğer xiaomi seni sarmadı ise one plus serisini (5,5T,6,6PRO,7,7PRO)benim yeğen de var çok güzel cihaz.. Ben xiaomi kullanmasa idim one plus alırdım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 8 kullanıyordum. Bir çok sorunum vardı şu an OnePlus 5t kullanıyorum kardeşime de OnePlus 6 aldık muazzam cihazlar. 5T de günlük 7 saat ekran süresi alıyorum. Mi 8 de rekorum 6 saatti.
Tam fiyatları nedir de şuan bakamıyorum ve yukarıda saydıgım sorunlardan biri yoktur umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın dediği gibi illa başka marka alacaksan oneplus düşünebilirsin. Ama mi serisindeki gibi görsel kalite başka cihazda bulman zor.
Mi serisi kullanan bir kaç tanığım var bazılarında benimkiyle benzer şikayetler var. Bu markadan illalah ettim artık kin besliyorum o derece

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
yok hocam ben nasibimi aldım daha bulaşmam bu markaya. iphone 5s kullandım 5 sene boyunca bu kadar sorunla karşılaşmadım ben fiyat performans adı altında çıkarılması falan hikaye
Dostum 3 Yıldır Mi Mix kullanıyorum ve yakın zamanda mi 9se almayı planlıyorum. Ne gibi sorunlarla karşılaşıyodun öğrenebilir miyim? (Not: yaklaşık 1.5 sene iphone 6Plus kullandım.)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Cihazınızda yaşadığınız sorunları her Xiaomi'de yaşayacağınız anlamına gelmiyor ama karar sizin..
Faturada yazan miktar ne kadar ise o kadar iade edilir.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
Dostum 3 Yıldır Mi Mix kullanıyorum ve yakın zamanda mi 9se almayı planlıyorum. Ne gibi sorunlarla karşılaşıyodun öğrenebilir miyim? (Not: yaklaşık 1.5 sene iphone 6Plus kullandım.)

merhaba hocam ilk olarak ghost screen dediğimiz türkçe tabiriyle hayalet dokunuş gibi bir şey oluyor yani ekrana dokunmadan kendi kendine algılıyor diyelim ben sağ alta tıkladım sağ üstü algılıyor veya hiç dokunmadan.
2)whatsappta 2 ayrı konuşmadan bildirim geldiğinde ilk önce mesaj atanı gösteriyor en son atanı değil durum çubuğunu açıp görmeden bakamıyoruz.
3)Google play storedan bazen uygulama indirmiyor 2-3 çözümü var denedim fasa fiso hepsi.
4)çentik kapanmıyor
5)instagram ve snapchat tarzı uygulama kameralarında stok kameraya göre çok yakın çekiyor yani geniş açımıdır nedir o yok anladığım kadarıyla veya başka bir sorun.
6)whatsapptayken kamerayı açıp çekince aşırı kötü çıkıyor yazılımla otomatik turuncu kırmızı tonlu renkler cıkıyor.
7)instagramda hikayeler tam ekran modundayken kenara yazı yazdıysa gözükmüyor yani kişinin attığı hikayeyi yakınlaştırılmış olarak görüyorum.
8)belirli uygulamalarda örneğin mackolikten bildirim gelince sadece telefon titriyor ekrana bildirim gelmiyor ses bildirimide yok.
9)stok kamerası bazen geç algılıyor ekrana tepkime süresi olarak geç geldiği için ağır ağır pixelleri anlayarak görüntüyü alıyorum.
10)galeriye girdiğimde fotoğrafları cloud a yedeklememe rağmen geç açıyor yani birnevi kendi çektiğim veya daha önceden herhangi bir yerden aldığım(whatsapp,instagram vs.) fotoğrafın orada HAZIR bir şekilde gözükmesi lazım.fotoğrafa tıklayıp 4-5 sn bekleyince netleşiyor bazen bu süre uzuyor.
11)ekranı gerçekten çok dandik ben 5 sene iphone 5s kullandım iphone daha kaliteliydi diyebilirim. sert dokunuşlar yapman lazım.

Forumdan bir arkadaş sormuştu ona yazdığımı direk kopyaladım buyrun.

Son düzenleme:
Üst Alt