Sohbet Yeni Cihaz Alacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

aristokratris

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A2
Konular
6
Şimdi miui forumda takılıyoruz diye marka fanlığı yapmamak lazım.. Bu saydıklarınız var ise siz telefon almamışsınız :))) saydıklarınız bir telefonun en temel yapması gereken özellikleri.. telefondan en temel beklenti gelen bildirimi göstermesi .. gelen aramayı göstermesi .. sosyal medya uygulamalarını çalıştırması .. kamera olarak tatmin etmesi.. yanlış anlama arkadaşım ama size telefon die takoz satmışlar :))) ayrıca o paralara LG G7 THİNQ G710 alabilirsin ...

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
Şimdi miui forumda takılıyoruz diye marka fanlığı yapmamak lazım.. Bu saydıklarınız var ise siz telefon almamışsınız :))) saydıklarınız bir telefonun en temel yapması gereken özellikleri.. telefondan en temel beklenti gelen bildirimi göstermesi .. gelen aramayı göstermesi .. sosyal medya uygulamalarını çalıştırması .. kamera olarak tatmin etmesi.. yanlış anlama arkadaşım ama size telefon die takoz satmışlar :))) ayrıca o paralara LG G7 THİNQ G710 alabilirsin ...

sormayın sabrettim dedim güncellemeyle düzelir yok abi bunlar güncellemeyle dahada batırıyor telefonu bütçemde malum yine bu telefon gibi olacak. g7 gördüm biraz araştırdım donanım olarak üst düzey fakat tasarım olarak arkası kötü geldi bana hala kararsızım ne alacağım hakkımda fikrim pek yok. zaten bu başlığı telefonun şikayetlerinden çok sizlerden öneri toplamak için açtım

Üst Alt