Yardım Yeni Alınan Mi9 T Piksel Sorunu

Tolsthorr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fırat
Cihazım
mi9t
Konular
2
Dostlar telefonu alalı bir hafta olmadı. Telefonun parlaklığı yüksekken belli olmuyor ama desen ile kilit ekranına gelince kırmızı ile siyah renk geçici arasında ciddi bir belirginlik var. Ekran alıntısı alıp WhatsApp dan başkasına attığımda ise sıkıntısız bir şekilde gösteriyor. Sıkıntı şu ben bu telefona geçen hafta seramik kaplama denilen birşey yaptırdım bu telefonu garanti dışı bırakır mı? Moralim çok bozuldu yardım bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-07-20-45-33-897_lockscreen.jpg
    Screenshot_2020-03-07-20-45-33-897_lockscreen.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 123

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1
Hocam size zahmet veriyorum ama kusura bakmayın. Duvar Kağıdı indirme butonunu bulamadım. Duvar kağıdına girince red Black diye aratıp böğürtlenin sağında ki foto ile deneyebilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet üstadım sadece kilit ekranında belli oluyor. Ama ekran alıntısı alıp fotoyu anneme attığımda annemde düz görünüyor bende yine pötür pötür bir görüntü var
Ekranda bir sıkıntı olsaydı heryere olması gerekirdi bence
Şunu deneyin ayarlar+telefon hakkımda+tüm özellikler+çekirdek sürümüne üst üste basın
Donanım testi açışacak
Ordan display a basın
Ekran testi yapın bakalım sıkıntı var mı

Oyla:

Tolsthorr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fırat
Cihazım
mi9t
Konular
2
Ekranda bir sıkıntı olsaydı heryere olması gerekirdi bence
Şunu deneyin ayarlar+telefon hakkımda+tüm özellikler+çekirdek sürümüne üst üste basın
Donanım testi açışacak
Ordan display a basın
Ekran testi yapın bakalım sıkıntı var mı

Farklı farklı renkler geliyor onu diyorsunuz değil mi hocam? Yaptım bütün renkler sorunsuz bir şekilde geçti. Moralim çok bozuldu daha üç gün olmadı inşallah bir sorun yoktur :(

Oyla:

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1
Farklı farklı renkler geliyor onu diyorsunuz değil mi hocam? Yaptım bütün renkler sorunsuz bir şekilde geçti. Moralim çok bozuldu daha üç gün olmadı inşallah bir sorun yoktur :(
Beni düşündüren sadece kilit ekranında olması
Mantıken Ekranda bir sıkıntı olsaydı
Sadece kilit ekranında olmazdı

Oyla:

Crux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Konular
0
Kırmızı ve siyah renkler, amoled ekranlarda renklerin sonradan gelmesine sebep oluyor, yani ekranı açtığınızda kırmızı renkler siyahın içinden çıkıyormuş gibi bir görüntü oluşuyor normal.

Oyla:

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Bence Duvarkağıdından dolayı oluşan animasyon hatası sorun yok gibi duruyor,simsiyah ekranda deneyim siyah kalitesi belli eder sorunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kırmızı ve siyah renkler, amoled ekranlarda renklerin sonradan gelmesine sebep oluyor, yani ekranı açtığınızda kırmızı renkler siyahın içinden çıkıyormuş gibi bir görüntü oluşuyor normal.
+1

Oyla:

FurkanKaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T
Konular
3
Hocam Samsung ve LG ile 3 kere bu konu hakkında davalık oldum ama sizin belirttiğiniz gibi bir pixel sorunu ne yaşadın ne örneğini gördüm. Kilit ekranında oluşan blur efektinden kaynaklandığını düşünüyorum

Oyla:
Üst Alt