Yardım Yeni Alınan Mi9 T Piksel Sorunu

Tolsthorr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fırat
Cihazım
mi9t
Konular
2
Dostlar telefonu alalı bir hafta olmadı. Telefonun parlaklığı yüksekken belli olmuyor ama desen ile kilit ekranına gelince kırmızı ile siyah renk geçici arasında ciddi bir belirginlik var. Ekran alıntısı alıp WhatsApp dan başkasına attığımda ise sıkıntısız bir şekilde gösteriyor. Sıkıntı şu ben bu telefona geçen hafta seramik kaplama denilen birşey yaptırdım bu telefonu garanti dışı bırakır mı? Moralim çok bozuldu yardım bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-07-20-45-33-897_lockscreen.jpg
    Screenshot_2020-03-07-20-45-33-897_lockscreen.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 123

f0re1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
19
Hocam sadece kırmızı ve siyah renkli duvar kağıtlarında sıkıntı oluyor. Farklı farklı fotolarda farklı yerlerde sıkıntılı görüntüler oluşuyor. Hep hava kabarcığı gibi bir durum. Şimdi bunu garantiye göndersem üstünde nano liquid sıvı var diye garanti dışı bırakırlar mı acaba?
Garanti dışı kalacağını pek sanmıyorum. Ama benim tahminim bu daha once karşılaşmadığım bi durum şimdi yanlış yönlendirmek istemiyorum hocam

Oyla:

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1
hocam karanlıkta belli olduğu için çekemiyorum. kaliteli telefonlar yok çevremde. :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıkıntı büyük hocam ya.. siyah bölümler de sanki kırılmaz camın içine hava girmiş gibi bir görüntü var. Bende şu seramik kaplamadan şüphelendim
Birşey soracam sadece kilit ekranında mı öyle görünüyor

Oyla:

f0re1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
19
Hocam isterseniz duvar kağıdını paylaşın kendi telefonumda test edip ekran görüntüsü ile karşılaştıralım

Oyla:

Tolsthorr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fırat
Cihazım
mi9t
Konular
2
Hocam isterseniz duvar kağıdını paylaşın kendi telefonumda test edip ekran görüntüsü ile karşılaştıralım
Hocam size zahmet veriyorum ama kusura bakmayın. Duvar Kağıdı indirme butonunu bulamadım. Duvar kağıdına girince red Black diye aratıp böğürtlenin sağında ki foto ile deneyebilir misiniz?

Birşey soracam sadece kilit ekranında mı öyle görünüyor
Evet üstadım sadece kilit ekranında belli oluyor. Ama ekran alıntısı alıp fotoyu anneme attığımda annemde düz görünüyor bende yine pötür pötür bir görüntü var

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-07-22-35-25-498_com.android.thememanager.jpg
    Screenshot_2020-03-07-22-35-25-498_com.android.thememanager.jpg
    925,1 KB · Görüntüleme: 21
Oyla:

f0re1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
19
Hocam size zahmet veriyorum ama kusura bakmayın. Duvar Kağıdı indirme butonunu bulamadım. Duvar kağıdına girince red Black diye aratıp böğürtlenin sağında ki foto ile deneyebilir misiniz?

Evet üstadım sadece kilit ekranında belli oluyor. Ama ekran alıntısı alıp fotoyu anneme attığımda annemde düz görünüyor bende yine pötür pötür bir görüntü var
Estağfurullah ne zahmeti hemen deniyorum hocam

Hocam bende bu sekilde görünüyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

Tolsthorr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fırat
Cihazım
mi9t
Konular
2
Estağfurullah ne zahmeti hemen deniyorum hocam

Hocam bende bu sekilde görünüyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hocam bende damlacıklı görünüyor sizde bir sıkıntı var mıydı? Stabil mi her şey? Ona göre garantiye göndereyim.

Oyla:

f0re1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
19
hocam bende damlacıklı görünüyor sizde bir sıkıntı var mıydı? Stabil mi her şey? Ona göre garantiye göndereyim.
Bende normal görünüyor. Zaten ekran görüntüsü attığınızda karşı tarafta sorun görünmüyorsa donanımsaldır hocam, yazılımsal bi hata olsaydı ekran görüntüsünde de belli olurdu. Garantiye yollamanızı tavsiye ederim.

Oyla:

Tolsthorr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fırat
Cihazım
mi9t
Konular
2
Bende normal görünüyor. Zaten ekran görüntüsü attığınızda karşı tarafta sorun görünmüyorsa donanımsaldır hocam, yazılımsal bi hata olsaydı ekran görüntüsünde de belli olurdu. Garantiye yollamanızı tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim hocam sağolun

Oyla:

alirizabekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Rıza
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Bende de aynı sıkıntı var siz diyince bende şüphelendim kırmızı orijinal duvar kağıdında desen olan yerde gözüküyordu şu an tekrar denedim fakat göremedim geçici bir sıkıntıdır

Oyla:
Üst Alt