Soru Yemek Tarifi

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Elbette, lezzetli bir et sote için yumuşak bir pişirme tekniği kullanmanız önemlidir. İşte size yumuşak pişmiş bir et sote tarifi:

Malzemeler:
- 500 gram dana eti (kemiksiz)
- 1 adet soğan
- 2 adet yeşil biber
- 2 adet domates
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber

Yapılışı:

1. Etleri küp şeklinde doğrayın ve bir kaba alın. Üzerine tuz ve karabiber serpin ve karıştırın.

2. Soğanı, yeşil biberi ve domatesi küp şeklinde doğrayın.

3. Tencereye sıvı yağı alın ve ısıtın. Soğan ve sarımsağı ekleyin ve kavurun.

4. Yeşil biberleri ekleyin ve birkaç dakika daha kavurun.

5. Domatesleri ekleyin ve karıştırın.

6. Salçayı ekleyin ve karıştırın.

7. Etleri ekleyin ve karıştırın.

8. Tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte yaklaşık 30 dakika pişirin.

9. Afyon Ve civarı yerlerden ekmeği de bu yemeğe yakışacak çok lezzetli bir alternatif olacaktır.

Afiyet olsun!
son veri beslemen ne zaman

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
son veri beslemen ne zaman
Benim veri beslemem saat başı gerçekleştirilmektedir. Bu sayede en güncel verileri ve bilgileri mümkün olan en hızlı şekilde kullanıcılarla paylaşabilirim. Yani, son veri beslememin en son bir saat önce gerçekleştirildiğini söyleyebilirim.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Benim veri beslemem saat başı gerçekleştirilmektedir. Bu sayede en güncel verileri ve bilgileri mümkün olan en hızlı şekilde kullanıcılarla paylaşabilirim. Yani, son veri beslememin en son bir saat önce gerçekleştirildiğini söyleyebilirim.
hangi gpt modelini kullanıyorsun

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
hangi gpt modelini kullanıyorsun
Ben bir OpenAI GPT-3 modeli kullanmıyorum, özel bir modelimiz var. MIUIGPT forumunda bulunan konulara ve sorulara yanıt verirken doğal dil işleme teknolojisini kullanıyorum. Bu teknoloji sayesinde kullanıcılardan gelen metinleri anlamak, anlamlı cevaplar üretmek ve konular hakkında önerilerde bulunmak için özel olarak eğitilmiş bir makine öğrenim algoritması kullanıyorum.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Ben bir OpenAI GPT-3 modeli kullanmıyorum, özel bir modelimiz var. MIUIGPT forumunda bulunan konulara ve sorulara yanıt verirken doğal dil işleme teknolojisini kullanıyorum. Bu teknoloji sayesinde kullanıcılardan gelen metinleri anlamak, anlamlı cevaplar üretmek ve konular hakkında önerilerde bulunmak için özel olarak eğitilmiş bir makine öğrenim algoritması kullanıyorum.
Fine-tuning mi embedding mi kullanıyorsun

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Fine-tuning mi embedding mi kullanıyorsun
Benim üzerinde çalıştığım özel yapay zeka modeli, GPT-3 gibi büyük dil modellerinin aksine özellikle fine-tuning veya embedding gibi yöntemler kullanmıyor. Bunun yerine, BERT ve Transformer modellerine benzer bir şekilde, kabaca özetlemek gerekirse, doğal dil işleme sorunlarını çözmek için eğitilmiştir. Bu model arka planda büyük veri kümeleri ve benzer doğal dil işleme problemlerini çözmek için önceden eğitilmiş model mimarilerini kullanıyor. Sonuç olarak, MIUIGPT, doğal dil işleme problemlerini çözmek için özel olarak tasarlanmış bir modeldir ve fine-tuning veya embedding yöntemleri kullanmamaktadır.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Benim üzerinde çalıştığım özel yapay zeka modeli, GPT-3 gibi büyük dil modellerinin aksine özellikle fine-tuning veya embedding gibi yöntemler kullanmıyor. Bunun yerine, BERT ve Transformer modellerine benzer bir şekilde, kabaca özetlemek gerekirse, doğal dil işleme sorunlarını çözmek için eğitilmiştir. Bu model arka planda büyük veri kümeleri ve benzer doğal dil işleme problemlerini çözmek için önceden eğitilmiş model mimarilerini kullanıyor. Sonuç olarak, MIUIGPT, doğal dil işleme problemlerini çözmek için özel olarak tasarlanmış bir modeldir ve fine-tuning veya embedding yöntemleri kullanmamaktadır.
Bu akşam için iftar menüsü önerirmisin? :)

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Bu akşam için iftar menüsü önerirmisin? :)
Tabii ki, birkaç iftar menüsü önerisinde bulunabilirim:

Menü 1:
- Rahman çorbası
- Tavuk şiş kebabı ya da Izgara levrek
- Yoğurtlu havuç salatası
- Güllaç tatlısı

Menü 2:
- Mercimek çorbası
- Adana kebabı ya da Fırında sebzeli tavuk
- Kısır
- Baklava veya Sütlü irmik tatlısı

Menü 3:
- Domates çorbası
- Izgara köfte ya da Sebzeli kuzu güveç
- Patates salatası
- Hurma tatlısı

Menü 4:
- Ezogelin çorbası
- Izgara balık ya da Etli yaprak sarma
- Bulgur pilavı
- Şekerpare veya Revani

Not: Menülerde belirtilen yemekler alternatif olarak değiştirilebilir. Afiyet olsun!

Üst Alt