Yardım Yedek Alma sorunu

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Merhaba miui severler, başıma bir dert actım ki sormayın; halihazır da ressurection romu kullanıyordum lakin miuipro da ilgimi çektiğinden dualbootpatcher kullanarak yüklemeye çalıştım buraya kadar sanırım başarılı oldum ama devamında twrp sürekli şifre soruyordu ufak bir araştırmayla wipe usülü ile giderebileceğimi öğrendim sonra cat diye kaydırdım simgeyi daha sonra telefon doğal olarak boot da kaldı, şimdi twrp ye ulaşabiliyorum yedeğimi de almıştım(pc de de mevcut) ama ilginçtir ki telefonda ki herşey gitmiş dahili hafızada dahil. Şimdi pc den yedeğimi atmaya çalışırken veya yeni rom zipi atarken inatla atmıyor hafızaya,yedeği atarken kafasına göre bi dosya atıyor bir dosya atmıyor(aygıt koptu vs. gibi bişey yazıyor hatada),rom zipi atarkende öyleeee bekliyoruz beraber.Bunun üstüne twrp tool kit varmış onunla direk pc den restore etmeye çalıştı o da hata veriyor.(o kısımda verdiği hatayı hiç bilmiyorum aştı beni.)Bir ihtimal bir bilen, yardım eden çıkar diye umuyorum.Herkese güzel geceler.

(başlığa da ne yazacağımı bilemedim açıkçası okuyup şunu yazarsan daha anlaşılır olur derseniz onu yazayım.)

Güzel haber: Güzel insanlar, Lopus hocamın yardımı sonucu bilgisayarın windows sürümüyle alaklı bir problem olduğunu öğrendim, başka bir bilgisayar ile denediğimde sorun halloldu bütün miflash sürümlerini, sanal makina vs. denemeden önce imkanınız olursa başka bir bilgisayar bulmaya çalışın. Sonrasında twrp den yedek alıp o dosyaları silip benimkilerle değiştirdim ve şuan cihaz eski halinde tekrardan yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. :)

Son düzenleme:

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu düzenle seçeneğini de göremeiyorum başlıkta parantez kalmış |-)

Oyla:

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Hocam twrp içine ulaşabiliyor musunuz?

Oyla:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Twrp modda yedeğinizi yuklerken pcden kopyalama Ekranında bekliyorsa pc öncelikle twrpden bir yedek alın efs mesela o bittikten sonr tekrar pcden yedeğinizi doğru yere kopyalayabilirsiniz sonrada yedeği yükleyin kesin düzelir. Benimde başıma geldi komple herşeyi twrpden silince dosya sistemi saçmalıyor ama olesine alinan efs yedeği dosya sistemini kendine getiriyor dosya kopyalanabilir hale geliyor

Son düzenleme:
Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam geçmiş olsun,konu açmış yardım istemişsin ama ilgilenen arkadaşlara cvp vermemişsin nedense

Oyla:

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocalarım merhabalar sabahtan beri uğraştığım için, yine kopyalamayı denerken bişeyler atıştırayım demiştim, hemen deneyeceğim yazılanları cok tesekkür ettim geri dönüşleri yazacağım.

Hocam twrp içine ulaşabiliyor musunuz?

Evet hocam ulaşabiliyorum.

Cihazı fastboot a alıp rom atmayı denediniz mi?
hocam daha önce hiç fastboot la ilgili bişey yapmadım konu da baktım yok sanki, varsa link alabilir miyim ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocalarım merhabalar sabahtan beri uğraştığım için, yine kopyalamayı denerken bişeyler atıştırayım demiştim, hemen deneyeceğim yazılanları cok tesekkür ettim geri dönüşleri yazacağım.

Evet hocam ulaşabiliyorum.

hocam daha önce hiç fastboot la ilgili bişey yapmadım konu da baktım yok sanki, varsa link alabilir miyim ?
arka arka mesaj yazmayınız tek bir mesajda cevaplayınız mesajlarınız birliştirildi.

Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu

Oyla:

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Twrp modda yedeğinizi yuklerken pcden kopyalama Ekranında bekliyorsa pc öncelikle twrpden bir yedek alın efs mesela o bittikten sonr tekrar pcden yedeğinizi doğru yere kopyalayabilirsiniz sonrada yedeği yükleyin kesin düzelir. Benimde başıma geldi komple herşeyi twrpden silince dosya sistemi saçmalıyor ama olesine alinan efs yedeği dosya sistemini kendine getiriyor dosya kopyalanabilir hale geliyor

Hocam yedek alırken de hata veriyo sapıttı iyice telefon, (read-only file system) diyor.

Oyla:
Üst Alt