- Adım
- Caglar
- Cihazım
- Xiaomi mi 5s
- Konular
- 2
Merhaba miui severler, başıma bir dert actım ki sormayın; halihazır da ressurection romu kullanıyordum lakin miuipro da ilgimi çektiğinden dualbootpatcher kullanarak yüklemeye çalıştım buraya kadar sanırım başarılı oldum ama devamında twrp sürekli şifre soruyordu ufak bir araştırmayla wipe usülü ile giderebileceğimi öğrendim sonra cat diye kaydırdım simgeyi daha sonra telefon doğal olarak boot da kaldı, şimdi twrp ye ulaşabiliyorum yedeğimi de almıştım(pc de de mevcut) ama ilginçtir ki telefonda ki herşey gitmiş dahili hafızada dahil. Şimdi pc den yedeğimi atmaya çalışırken veya yeni rom zipi atarken inatla atmıyor hafızaya,yedeği atarken kafasına göre bi dosya atıyor bir dosya atmıyor(aygıt koptu vs. gibi bişey yazıyor hatada),rom zipi atarkende öyleeee bekliyoruz beraber.Bunun üstüne twrp tool kit varmış onunla direk pc den restore etmeye çalıştı o da hata veriyor.(o kısımda verdiği hatayı hiç bilmiyorum aştı beni.)Bir ihtimal bir bilen, yardım eden çıkar diye umuyorum.Herkese güzel geceler.
(başlığa da ne yazacağımı bilemedim açıkçası okuyup şunu yazarsan daha anlaşılır olur derseniz onu yazayım.)
Güzel haber: Güzel insanlar, Lopus hocamın yardımı sonucu bilgisayarın windows sürümüyle alaklı bir problem olduğunu öğrendim, başka bir bilgisayar ile denediğimde sorun halloldu bütün miflash sürümlerini, sanal makina vs. denemeden önce imkanınız olursa başka bir bilgisayar bulmaya çalışın. Sonrasında twrp den yedek alıp o dosyaları silip benimkilerle değiştirdim ve şuan cihaz eski halinde tekrardan yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
(başlığa da ne yazacağımı bilemedim açıkçası okuyup şunu yazarsan daha anlaşılır olur derseniz onu yazayım.)
Güzel haber: Güzel insanlar, Lopus hocamın yardımı sonucu bilgisayarın windows sürümüyle alaklı bir problem olduğunu öğrendim, başka bir bilgisayar ile denediğimde sorun halloldu bütün miflash sürümlerini, sanal makina vs. denemeden önce imkanınız olursa başka bir bilgisayar bulmaya çalışın. Sonrasında twrp den yedek alıp o dosyaları silip benimkilerle değiştirdim ve şuan cihaz eski halinde tekrardan yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Son düzenleme: