Soru YD Xiaomi 13t Pro alınır mı?

aliurhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
redmi note 7
Konular
4
Dirençli mi aldınız hocam? Xiaomi 13 için 19000 fiyat istiyor. Baktığıma göre 9200+ çok sorunlu değil 8 gen 2 yerine tercih edilse de sorun olmaz gibi.
Çok beğendim telefonu fakat tek sorunum IMEI. Dirençli mi alayım dirençsiz mi ondan emin değilim.
hocam direnç kayıtlı almadım . 4 ay sim1 kullanican 4 ayda sim 2 kullanırım sonra direnç kayıt ettirrim hem daha ucuz o zaman direnç kayıt . hemde düzen oturur ben çok memnunum cihazdan . 9200+ testlerini herdeyini izledim . pişman olacağını keşke diyecegini sanmıyorum. kamerasını anlatmama gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben direnc kayıtsız 16500 aldım bu arada. şarj 18 dkkda yüzde 20den 100e şarj ediyor . 1 günü çok rahat çıkarıyor şaka gibi

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
hocam direnç kayıtlı almadım . 4 ay sim1 kullanican 4 ayda sim 2 kullanırım sonra direnç kayıt ettirrim hem daha ucuz o zaman direnç kayıt . hemde düzen oturur ben çok memnunum cihazdan . 9200+ testlerini herdeyini izledim . pişman olacağını keşke diyecegini sanmıyorum. kamerasını anlatmama gerek yok

ben direnc kayıtsız 16500 aldım bu arada. şarj 18 dkkda yüzde 20den 100e şarj ediyor . 1 günü çok rahat çıkarıyor şaka gibi
aynen cihaz çok iyi.

OguzXtrime

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6

Aynen cihaz süper performans anlamında çok akıcı. Ekran kalitesi de güzel fakat gördüğüm 2 hata var.
Lens Flare var ama bu çok hata sayılmaz açı değişince gidiyor.
Gördüğüm en değişik sorun da renk ayarlarından P3 veya sRGB yapınca siyah yerler beyaz oluyor. YouTube'dan siyah video açıyorum ışık sızması gibi full beyaz oluyor. Dolgun yapınca böyle bir şey yok ama.

Suya toza dayanıklılık gitti ama NFC test edip geri dönüş yapabilir misin birde sıfırlama ve güncelleme için ne dedi?
Bu arada cevaplamamış ama NFC'yi test ettim ve çalışıyor.

Son düzenleme:

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
Dirençli mi aldınız hocam? Xiaomi 13 için 19000 fiyat istiyor. Baktığıma göre 9200+ çok sorunlu değil 8 gen 2 yerine tercih edilse de sorun olmaz gibi.
Çok beğendim telefonu fakat tek sorunum IMEI. Dirençli mi alayım dirençsiz mi ondan emin değilim.
Direnç siz al direncini kendin güvenilir isciligi temiz birisine yaptır

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
Sevgili forumdaşlar 13tpro12/512 mavi deri desenli olanı 120wolt orijinal şarj başlığı ile 17000₺ aldım 20 gündür kullanıyorum sıkıntı yok direnç kayıtsız 8ay sonra Kendi ustama kendim attiracağım cihaz hakkında 8gen 2 daha iyi diyenler olmuş yutupta 13 pro 13t pro karşılaştırma videolarında hiçbir farkları yok ama en az 8000₺fark var bütçe meselesi olan onu alır benim gibi olmiyanda 13tpro şarjı kamerası geçişler hızı ekranı mükemmel bir cihaz şahsen her kese tavsiye ederim ☺️

Sevgili forumdaşlar 13tpro12/512 mavi deri desenli olanı 120wolt orijinal şarj başlığı ile 17000₺ aldım 20 gündür kullanıyorum sıkıntı yok direnç kayıtsız 8ay sonra Kendi ustama kendim attiracağım cihaz hakkında 8gen 2 daha iyi diyenler olmuş yutupta 13 pro 13t pro karşılaştırma videolarında hiçbir farkları yok ama en az 8000₺fark var bütçe meselesi olan onu alır benim gibi olmiyanda 13tpro şarjı kamerası geçişler hızı ekranı mükemmel bir cihaz şahsen her kese tavsiye ederim
Güle güle kullanın inşallah

ahmetatici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
NOTE 12 PRO+
Meslek
Memur
Konular
2
Bugün aldı babam hocam dirençli aldı. Direnç konusunda uzmanız sorun olmaz demiş.

Düz bu hocam.

Aldığımız kişi Urfada. Alacaksanız özelden numara atarım. Normalde 17.500'e veriyor.
selamunaleykum hocam. urfalı arkadaşın numarasını verir miiniz bana özelden

Üst Alt