Soru YD Xiaomi 13t Pro alınır mı?

OguzXtrime

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
12/512 fiyat 16.250 TL
Bunlara normal IMEI atılmıyor diye biliyorum bu yüzden mecburen dirençli alacağım. Değer mi bu fiyata? Telefon araştırmaktan kafayı yedik.

aliurhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
redmi note 7
Konular
4
aynı mantikla aldım pişman değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belki snapdragon için 13tnpro değil ama mi 13 alınabilir bı karsilastir . bne negatif hicbisi görmedim cihazda ama

OguzXtrime

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı mantikla aldım pişman değilim

belki snapdragon için 13tnpro değil ama mi 13 alınabilir bı karsilastir . bne negatif hicbisi görmedim cihazda ama
Dirençli mi aldınız hocam? Xiaomi 13 için 19000 fiyat istiyor. Baktığıma göre 9200+ çok sorunlu değil 8 gen 2 yerine tercih edilse de sorun olmaz gibi.
Çok beğendim telefonu fakat tek sorunum IMEI. Dirençli mi alayım dirençsiz mi ondan emin değilim.

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
12/512 fiyat 16.250 TL
Bunlara normal IMEI atılmıyor diye biliyorum bu yüzden mecburen dirençli alacağım. Değer mi bu fiyata? Telefon araştırmaktan kafayı yedik.
Bütçeniz uygunsa tavsiyem Xiaomi 14 almanız olur snapdragon 8 gen 3 mevcut daha uzun ömürlü ve 13t pro dan performanslı bir telefon almış olursunuz direnç konusuna gelecek olursak Xiaomi 14 içinde takipde olduğum işini iyi yapan bir telefoncu yakın zamanda çift sim kayıtlı direnç olayına başlayacağını yazmıştı.

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
25
Bütçeniz uygunsa tavsiyem Xiaomi 14 almanız olur snapdragon 8 gen 3 mevcut daha uzun ömürlü ve 13t pro dan performanslı bir telefon almış olursunuz direnç konusuna gelecek olursak Xiaomi 14 içinde takipde olduğum işini iyi yapan bir telefoncu yakın zamanda çift sim kayıtlı direnç olayına başlayacağını yazmıştı.
Kim hocam dediğiniz kişi acaba?

OguzXtrime

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınır , direnç yapar kullanırsın.
Aldığım kişi direnç de yapıyor. Direkt dirençli mi alayım yoksa işini daha iyi yapan birine 8 ay sonra mı yaptırayım?
Xiaomi 14 fazlasıyla geçiyor hocam. 16 bin verebilirim.

Direnç sonrası güncelleme ve sıfırlama oluyor mu bilen var mı?

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Aldığım kişi direnç de yapıyor. Direkt dirençli mi alayım yoksa işini daha iyi yapan birine 8 ay sonra mı yaptırayım?

Xiaomi 14 fazlasıyla geçiyor hocam. 16 bin verebilirim.
O zaman bütçeniz doğrultusunda 13t pro tercih edin yalnız direnç kayıtsız alın direnç olayını maalesef herkes yapamıyor o konuda iyi araştırıp işin ehli birine yaptırın aksi halde telefondan soğursunuz yaparken bozuyor sonra da mesuliyet almıyorlar telefonu kullandıkça problemleri görüyorsunuz kısacası iş bilmez merdiven altı bir telefoncuda yaptırmayın.

Üst Alt