Sohbet Yazım yanlışları için ceza sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Açılan birçok konuda yazım hataları mevcut. Noktalama veya kelimelerin doğru kullanımı ile ilgili yanlıştan bahsetmiyorum ciddi yanlışlardan bahsediyorum. Technopat forumunda olduğu gibi yorum yapma ve konu açma hakkını süreli olarak engelleme gibi bir ceza olabilir. Konuyu okurken ne anlatmaya çalışmış anlayamıyorsun. Bende iyi değilim doğru yazma konusunda ama yazdığımız şeylerin biraz okunaklı olması gerekiyor bence.

Son düzenleme:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Açılan birçok konuda yazım hataları mevcut. Noktalama veya kelimelerin doğru kullanımı ile ilgili yanlıştan bahstemiyorum ciddi yanlışlardan bahsediyorum. Technopat forumunda olduğu gibi yorum yapma ve konu açma hakkını süreli olarak engelleme gibi bir ceza olabilir. Konuyu okurken ne anlatmaya çalışmış anlayamıyorsun. Bende iyi değilim doğru yazma konusunda ama yazdığımız şeylerin biraz okunaklı olması gerekiyor bence.
Bence gereksiz konu açılmaması adına CAYDIRICI cezalar gelebilir hocam, gelmeli de hatta. haha--haha--

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
Katılıyorum, destekliyorum. Bu denli kötü yazmaya hakkı yok kimsenin. Yanyana olan harf hatasını anlarımda, biri batıda biri doğuda olan harfi nasıl yanlış yazıyorlar pes doğrusu.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence gereksiz konu açılmaması adına CAYDIRICI cezalar gelebilir hocam, gelmeli de hatta. haha--haha--
Gereksiz konulara diyecek bir şey yok malesef. Eskiden telefonu bilenler alıyordu şimdi sağda solda ucuz telefon olarak satılıyor insanlar alıp buraya soruyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direk ilkokula başlatalım.
Asalım...
Keselim...
Misal..

İlk ceza size gelsin ozaman
hahaha :D aynen gece karanlıkta kullanıyorum pcyi arada harf değişmiş. Sende karanlıkta yazıyorsun sanırım..

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Açılan birçok konuda yazım hataları mevcut. Noktalama veya kelimelerin doğru kullanımı ile ilgili yanlıştan bahstemiyorum ciddi yanlışlardan bahsediyorum. Technopat forumunda olduğu gibi yorum yapma ve konu açma hakkını süreli olarak engelleme gibi bir ceza olabilir. Konuyu okurken ne anlatmaya çalışmış anlayamıyorsun. Bende iyi değilim doğru yazma konusunda ama yazdığımız şeylerin biraz okunaklı olması gerekiyor bence.
Sizi bununla ilgili sorumlu müdür olarak atayalım, görev 7/19 saat PC veya mobilde, yol yemek yok, tamamen gönüllü bir görev... var iseniz bir Evet yeterli

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizi bununla ilgili sorumlu müdür olarak atayalım, görev 7/19 saat PC veya mobilde, yol yemek yok, tamamen gönüllü bir görev... var iseniz bir Evet yeterli

İşten dolayı akşamları genelde girebiliyorum. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım ama dediğim gibi nöbet usulu çalıştığım için her gün aktif olamıyorum.

Bu mesajı yazarken önceki mesajları görmedim, teklif iptal

üzdü..

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Ben insan ayrımı yapılmaması gerektiğini düşünüyorum ynsyns hocam . yazmasını bilen de forumdan yardım alabilsin , yazmasını bilmeyen de forumdan yardım alabilsin. Nasıl olursa olsun insan insandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt