Yardım Yazılım ile atılan imei

KARTAL145

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xıoami not 9 pr
Konular
4
Çihazım not 9pro ve 12.0.1.0 günçelemesünde. 12.0.3.0.QJZMIXM GELDİ YAPILAMIYOR

Snowhound1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz deniz
Cihazım
REDMİ Mİ 11LİTE
Meslek
YAZILIM
Konular
2
hatamı veriyor

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Siz direk, 12.0.3.0.QJZMIXM romunu ya da yine cihazınız için olan farklı bir MIUI sürümünün fastboot rom dosyasını indirip Mi Flash ile yedeklerinizi alıp sıfırdan stock rom yükleyin. Note 9 Pro'da modem dosyası falan yüklemek gerekiyor mu, Plaka işlemi yapıldıktan sonra bu cihaza direk stock rom yüklenebiliyor mu bilmiyorum. Siz de bilmiyorsanız araştırıp öyle stock rom yüklemeniz daha sağlıklı olacaktır.

KARTAL145

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xıoami not 9 pr
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz direk, 12.0.3.0.QJZMIXM romunu ya da yine cihazınız için olan farklı bir MIUI sürümünün fastboot rom dosyasını indirip Mi Flash ile yedeklerinizi alıp sıfırdan stock rom yükleyin. Note 9 Pro'da modem dosyası falan yüklemek gerekiyor mu, Plaka işlemi yapıldıktan sonra bu cihaza direk stock rom yüklenebiliyor mu bilmiyorum. Siz de bilmiyorsanız araştırıp öyle stock rom yüklemeniz daha sağlıklı olacaktır.

Twrp üzerinden olurmu

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Twrp üzerinden olurmu
Yüklemek istediğiniz rom sürümünün rocevery romunu indirip twrp üzerinden flashlayarak güncelleme yapabilirsiniz.

Her defasında twrp ile uğraşmayıp ota üzerinden güncelleme yapmak istiyorsanız 1 defaya mahsus mi flash ile fastboot rom kurup ota üzerinden güncelleme yapabilirsiniz.

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
indirin. Redmi note 9 pro için en son çıkan güncelleme bu. Bir sd kartınız varsa ya da uyumlu bir usb'ye sahipseniz zip dosyasını içine atın. Twrp'de install deyip indirdiğiniz zip'i seçin yüklenince wipe Cache/Dalvik yapın. Güncelleme sonrası cihazın açılması 2-3 dakika sürebilir ve açılış ekranında bekletebilir. Açılana kadar cihazı yeniden başlatmayın ya da kapatmaya çalışmayın. Verileriniz ve yüklü uygulamalar aynen korunacaktır. Ayrıca güncelleme sonrası IMEI sıkıntısı yaşarsanız (güncelleme öncesi IMEI'leri bir yere not alın) bana ulaşırsanız yardımcı olurum.

KARTAL145

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xıoami not 9 pr
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüklemek istediğiniz rom sürümünün rocevery romunu indirip twrp üzerinden flashlayarak güncelleme yapabilirsiniz.

Her defasında twrp ile uğraşmayıp ota üzerinden güncelleme yapmak istiyorsanız 1 defaya mahsus mi flash ile fastboot rom kurup ota üzerinden güncelleme yapabilirsiniz.
IMEI gidermi global çihaz

salih.qq

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
mi 9 t pro
Konular
17
En kolay yolunu soyluyeyim size cihazınızda twrp olduğu için güncelleme yapmıyorsunuz cihaz surumuzunuz recovery dosyasını flash yaparsanız birdaha hiç hata almadan güncelleme geldiğinde güncelleme izi yaparsınız

Üst Alt