Yardım Yazılım ile atılan imei

KARTAL145

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xıoami not 9 pr
Konular
4
En kolay yolunu soyluyeyim size cihazınızda twrp olduğu için güncelleme yapmıyorsunuz cihaz surumuzunuz recovery dosyasını flash yaparsanız birdaha hiç hata almadan güncelleme geldiğinde güncelleme izi yaparsınız
Bu hatayı veriyo

Ekli dosyalar

• IMG-20220419-WA0000.jpg
    IMG-20220419-WA0000.jpg
    141,9 KB · Görüntüleme: 21

salih.qq

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
mi 9 t pro
Konular
17
Bu hatayı veriyo
Kral suanki kullandığın cihazında ki rom dosyan varsa içindeki recovery dosyasını çek , telefonu fastboot moduna al o recovery dosyasını flashla , flash yapmayı bilmiyorsan açıklayalim istersen 2. Yöntem olarak mecbur olarak cihaza fastboot rom kurmam olacak en garanti çözüm fastboot romdur mifim sitesinden bilgisayara indirip kur kafan rahat olsun

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
indirin. Redmi note 9 pro için en son çıkan güncelleme bu. Bir sd kartınız varsa ya da uyumlu bir usb'ye sahipseniz zip dosyasını içine atın. Twrp'de install deyip indirdiğiniz zip'i seçin yüklenince wipe Cache/Dalvik yapın. Güncelleme sonrası cihazın açılması 2-3 dakika sürebilir ve açılış ekranında bekletebilir. Açılana kadar cihazı yeniden başlatmayın ya da kapatmaya çalışmayın. Verileriniz ve yüklü uygulamalar aynen korunacaktır. Ayrıca güncelleme sonrası IMEI sıkıntısı yaşarsanız (güncelleme öncesi IMEI'leri bir yere not alın) bana ulaşırsanız yardımcı olurum.

Size dün şöyle bir cevap yazdım hala cihazı eski sürüme güncellemeye çalışıyorsunuz. İkincisi bilgisayarınız varsa sırf bu işler için yaptığım şu zip'i indirin ve masaüstüne çıkarın. Scripts klasörü içindeki Flash Recovery dosyasına çift tıklayıp açın ve adımları izleyin. En son sürüm twrp cihazınıza yüklenmiş olacak ( içerisinde note 9 pro ve diğer atoll cihazlar için twrp var). Sonra en son miui sürümünü indirin ve ister twrp'den ister platform-tools klasörü içine taşıyıp ismini newrom olarak değiştirdikten sonra yine Scripts klasörü içindeki Flash New Rom dosyasına çift tıklayıp açtıktan sonra yönlendirmeleri izleyerek yükleyin.
Geçmiş olsun cihazınızı en son miui sürümüne güncellendiniz.

Son düzenleme:

KARTAL145

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xıoami not 9 pr
Konular
4
Kral suanki kullandığın cihazında ki rom dosyan varsa içindeki recovery dosyasını çek , telefonu fastboot moduna al o recovery dosyasını flashla , flash yapmayı bilmiyorsan açıklayalim istersen 2. Yöntem olarak mecbur olarak cihaza fastboot rom kurmam olacak en garanti çözüm fastboot romdur mifim sitesinden bilgisayara indirip kur kafan rahat olsun
Malesef başkan bilmiyorum o kadarını nerelisin sen hangi ildesin

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Malesef başkan bilmiyorum o kadarını nerelisin sen hangi ildesin
Başkan bilgisayarın var mı ? Allah rızası için bağlanıp halletcem. IMEI giderse repair de yaparız. Yeter ki şu işin görülsün

salih.qq

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
mi 9 t pro
Konular
17

cekingenn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Note 5 al
Konular
2
yapamadıysanız yardımcı olabilirim.

salih.qq

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
mi 9 t pro
Konular
17
Kral cihaz rom dosyasi olarak bunu indir
Flash programı olarak bunu indir Mi Flash Tool v20210113 – Xiaomi Tools sonra indirdigin dosyası çıkarıp masa üstüne at mi flash ugulamasina gir telefonu kapatıp ses kısma tusu ve power tuşu ile fastboot moduna al rom doasyasini programa tanıttıktan sonra mi flash tool programında asaginda ekte verdiğim resimdeki gibi clean all seçeneğini seç cihazın blick olabilir yoksa sonra flash de bu kadar önemli yer ekte verdigim şekilde flash yap

Ekli dosyalar

• e108e965-23c1-426a-9e59-9d06a67cf9f8.jpg
    e108e965-23c1-426a-9e59-9d06a67cf9f8.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 10
Üst Alt