Soru Yavaş şarj

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Cihaz 1.5 yıllık şarj konusunda eskisine nazaran daha az ekran süresi veriyor lakin asıl mesele 1 dakikada %1 şarj olurken şimdi 3 dk da 1 şarj oluyor bunu bugün fatkettim, benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? Başka şarj makinesi ile denemek isterdim lakin bulunduğum ortamda yok tavsiyeniz nedir telefondan dolayı olabilir mi bu sorun

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
Öncelikle sakın başka şarj cihazı kullanmayın. Kendi orijinal şarj cihazınızı kullanmak telefonunuzun lehine olacaktır. Eğer şarj sırasında gps bluetooth wifi mobil veri gibi şarjı düşüren özellikler açıksa şarj dolma süresi azalabilir. Arada sırada bana da oluyor pil ömrünü korumak için geç şarj olabiliyor.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Cihaz 1.5 yıllık şarj konusunda eskisine nazaran daha az ekran süresi veriyor lakin asıl mesele 1 dakikada %1 şarj olurken şimdi 3 dk da 1 şarj oluyor bunu bugün fatkettim, benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? Başka şarj makinesi ile denemek isterdim lakin bulunduğum ortamda yok tavsiyeniz nedir telefondan dolayı olabilir mi bu sorun
Bu konularda doğru ve sağlıklı bir sonuca varabilmeniz çok zor.
Çünkü, zaman geçtikçe kullanım alışkanlıklarına göre ve geçen zamandan dolayı pil ilk günlerdeki hassasiyetini ve gücünü yitirir.
En iyisi işinde uzman bir teknik elemana pilinizi ölçtürmeniz.
O sizi aydınlatacaktır.
Ancak, konusunun ehli birisi olmasına dikkat etmelisiniz.

Oyla:

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sefer telefon kapalı iken şarj edeyim dedim 15 dk da %13 aldım, sanırım sorun telefon açıkken arka planda pili aşırı sömürmesi, hard reset ile halledilir diye düşünüyorum

Oyla:

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
1 saat 12 dk ya %100 oluyor ellersem 1 saat 35 dk ama eskisi gibi performans vermiyor sarj batarya değişim istiyor

Oyla:

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 saat 12 dk ya %100 oluyor ellersem 1 saat 35 dk ama eskisi gibi performans vermiyor sarj batarya değişim istiyor
1 saat 12 dk iyi bir süre benim hiç o kadar hızlı dolmadı, evet 1.5 yıl oluyor alalı şarj %20 kala 8 saatleri görüyordum şimdi 5.5 saat zor görüyorum normal bir durum aslında yine çoğu telefona göre de iyi yapacak bişey yok

Oyla:

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
1 saat 12 dk iyi bir süre benim hiç o kadar hızlı dolmadı, evet 1.5 yıl oluyor alalı şarj %20 kala 8 saatleri görüyordum şimdi 5.5 saat zor görüyorum normal bir durum aslında yine çoğu telefona göre de iyi yapacak bişey yok
Hangi sürümü kullaniyorsunuz

Oyla:

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Mi11 kurun keyfinize bakın isterseniz
Globali bekliyorum gelmezse Eu ya geçicem mecbur, elimde bilgisayar olmadığı için ve çok işlem olduğu için pek o işe girme taraftarı da değilim açıkçası eskiden bl kilidi yoktu telefonlara recovey kurup rom atıyordum şimdi bir sürü işlem o konulara pek vakıf olamadık.

Oyla:
Üst Alt