Soru Yavaş şarj

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Cihaz 1.5 yıllık şarj konusunda eskisine nazaran daha az ekran süresi veriyor lakin asıl mesele 1 dakikada %1 şarj olurken şimdi 3 dk da 1 şarj oluyor bunu bugün fatkettim, benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? Başka şarj makinesi ile denemek isterdim lakin bulunduğum ortamda yok tavsiyeniz nedir telefondan dolayı olabilir mi bu sorun

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Globali bekliyorum gelmezse Eu ya geçicem mecbur, elimde bilgisayar olmadığı için ve çok işlem olduğu için pek o işe girme taraftarı da değilim açıkçası eskiden bl kilidi yoktu telefonlara recovey kurup rom atıyordum şimdi bir sürü işlem o konulara pek vakıf olamadık.
Hocam benim de eu ya geçme gibi bir fikrim var ama işin doğrusu gekecek olsa bile bu süreç baya uzun gibi duruyor. Ben umudumu kestim beklemiyorum artık. Umudumu yakın bi tarihte güncellemenin gelmesi yönünden kestim. Yoksa gelmesine gelecek elbette

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Hocam benim de eu ya geçme gibi bir fikrim var ama işin doğrusu gekecek olsa bile bu süreç baya uzun gibi duruyor. Ben umudumu kestim beklemiyorum artık. Umudumu yakın bi tarihte güncellemenin gelmesi yönünden kestim. Yoksa gelmesine gelecek elbette

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçti artık istemem gelmeni hesabı al benden de o kadar format atar yoluma devam ederim şimdilik, hiç olmadı eu ya geçerim bir gün. sonuçta verecekleri güncelleme de öyle aman aman özellik yok tek umudum batarya yönünden iyileşmesiydi sadece

Oyla:

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Geçti artık istemem gelmeni hesabı al benden de o kadar format atar yoluma devam ederim şimdilik, hiç olmadı eu ya geçerim bir gün. sonuçta verecekleri güncelleme de öyle aman aman özellik yok tek umudum batarya yönünden iyileşmesiydi sadece

Ahım şahım şeyler yok elbette benim de güncellemedenpek bi beklentim yok tabi ama yine de bizde de olsun biz de kullanalım istedim ama olmadı. Şimdi EU'ya geçmek mantıklı gibi görünüyor sadece MIUI 11 için değil çoğu yönden de daha mantıklı gibi ama MIUI 11 betayı kurduk diyelim. Stabil MIUI 11 EU bizim cihazlara geldiğinde TWRP'den Wipe yapmak gerekecek. Bu da demek oluyor ki verilerimiz tekrardan gidecek tekrardan yedekalmak zorunda kalacaz. Bu uğraş da beni düşündürüyor. Ne yapacam bilmiyorum hocam

Oyla:

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Ahım şahım şeyler yok elbette benim de güncellemedenpek bi beklentim yok tabi ama yine de bizde de olsun biz de kullanalım istedim ama olmadı. Şimdi EU'ya geçmek mantıklı gibi görünüyor sadece MIUI 11 için değil çoğu yönden de daha mantıklı gibi ama MIUI 11 betayı kurduk diyelim. Stabil MIUI 11 EU bizim cihazlara geldiğinde TWRP'den Wipe yapmak gerekecek. Bu da demek oluyor ki verilerimiz tekrardan gidecek tekrardan yedekalmak zorunda kalacaz. Bu uğraş da beni düşündürüyor. Ne yapacam bilmiyorum hocam
Bekleyelim bakalım, buarada telefona format atınca şarj olma hızı düzeldi bilginize

Oyla:
Üst Alt