Sohbet Yaşadığım Mağduriyet

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
37
Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bu konularda çok çok yeniyim dediğiniz romun herhangi bir linki var mıdır acaba
Garantiye göndermeniz tabiki daha iyi olur ancak custom romlara da geçiş sağlayabilirsiniz cihazınız için daha stabil olan. Bu garanti endişesi hepimizde var aslında çünkü bizim gözümüz gibi baktığımız, uzun uğraşlar sonucu aldığımız bu cihazlara servis çokda özen göstermiyor haklısınız ne diyelim.

Sırasıyla;

Bu arada bende Mi8 Lite cihazımda Xiaomi.eu nun Eu beta haftalığını kullanmaktayım son derece stabil geldi bana ve memnunum deneyebilirsiniz. Bl kilidinin açıldığı bu arada tespit edilebiliyor çoğu servis tarafından acı bir deneyimi var bir tanıdığımın bu konuda ama garanti çokta önemli değil derseniz işlemlere başlayın bu arada garantiyi sunan servis nedir onuda paylaşmanız mümkün mü ?

Arkadaş sağolsun tüm işlemleri paylaşmış..
Sırasıyla hepsini uygulayın Rom sorunsuz olarak yüklenecektir..
Takıldığınız bir yer olursa yine aynı konu altından sorabilirsiniz, kolay gelsin..

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Arkadaş sağolsun tüm işlemleri paylaşmış..
Sırasıyla hepsini uygulayın Rom sorunsuz olarak yüklenecektir..
Takıldığınız bir yer olursa yine aynı konu altından sorabilirsiniz, kolay gelsin..
Garanti konusunda emin misiniz hocam tek cekincem o arkadaş emeğine sağlık uygulayacağım da garanti endişe veriyor

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Şimdi garanti konusundaki endişem sizlerin garantili olsun diye daha fazla ücret ödediğiniz cihazları garanti dışı bıraktırmamak benim tanıdığımın Evofone garantili (Xiaomi Türkiye) Mi Mix 2 cihazı Bl kilidi açıldığından garanti dışı bırakıldı, bu arada cihaz gönderilmeden önce Bl kilidini kapatmıştı. Ortada bizzat gördüğüm böyle bir durum da var hepsi için geçerli olmadığını Deltadan biliyoruz zaten. Deltaya Bl kilidi açık rom dahi değiştirilmiş cihaz gönderseniz biz bunu yapmayız demiyorlar heleki resmi distrübütör olan Evofone'un geçmişini de şimdiki halinide iyice bir araştırın bana hak vericeksiniz bu adamlar cihazı onaralımdan çok cihazı nasıl garanti dışı bırakabiliriz diye hareket eden adamlar. Xiaomi nin böyle bir firmaya resmi distribütörlük vermesi hataydı bana göre bu işi layıkıyla yerine getirebilecek çok firma vardı. Genpa garantili cihazlarda bunlara gidiyor sanırım veya tam terside oluyor, garanti firmasını arayıp sorun ne diyecekler bakalım gerçi en başından garanti dışı kalabilir diyerek sizi çelişkide bırakacaklardır. Bence madem böyle bir üzücü durum yaşadınız garantiye verin incelensin iyice belkide cihazınızda daha farklı sorunlar çıkacak.

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
37
RezzNar arkadaşımızın söylediği durumu ilk kez duyuyorum..
Kendi şahsi olarak şahit olmuş duruma ama nasıl tespit ediliyor bilmiyorum..
Genpa BL kilidinin daha önce açıldığını tespit ederse cihazı garanti dışı bırakır..
Genpa'nın BL kilidi açık cihazları garanti dışı bıraktığı forumda tecrübelerle sabit..

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bu konularda çok çok yeniyim dediğiniz romun herhangi bir linki var mıdır acaba
Hocam bilmeden yanlış bilgi veriyorlar size. Dinlemeyin.
Neymiş, "EU değil MI kodlu yükleyip garantiye gönderin"miş. Allah Allah?
Bi defa Xiaomi Türkiye, ülkemize EU kodlu sürümü getiriyor resmi olarak. Bilmeyenler de atıp tutuyor. MI falan yüklemeyin hocam. Vatan'dan aldığınız gibi gönderin garantiye.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Cihaz kullanıcı hatası olmadığı sürece ilk 6 ay içinde sıkıntı çıkarırsa ayıplı mal kapsamında değerlendirilir ve para iadesi, değişim haklarınız doğar.. Bunu aldığınız yere yada teknik servise gönderdiğiniz zaman belirtin..
Size tavsiyem, cihazı aldığınız yere gidin onlara anlatın, illa ki servis raporu isterler bence, siz cihazı aldığınız yere verin onlar servise vermek zorunda zaten..

Üst Alt