Sohbet Yaşadığım Mağduriyet

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Selamlar dostlar , 2 ay önce ailemi zorlayarak , kendi imkanlarimi zorlayarak , dışarda yemeyerek icmeyerek biriktirdiğim parayla 19 yaşında ilk telefonum olarak Mİ9 modelini satın aldım. Vatan'dan 5500 TL ya aldım telefonu Xiaomi Türkiye garantili. Arkadaşlar sıkıntımdan sizlere bahsedeyim.
Telefonu aldığım ilk gün şarj bittikten sonra ve doldurduktan sonra oyun testiyle başlayan bugün devam eden deli dehşet bir ısınma sorunu. Arkadaşlar cihazım PUBG , Call of Duty gibi oyunlarda işlemci olarak 70-72 dereceleri görüyor. Normal gezinmede mesela bu forumda veya başka bir forumda geziniyorum uygulama dan baktığımda 41°C gösteriyor sıcakligi , hem pahalıya aldım , ailem takıntılı diye vatan'dan aldım 5500 TL para verdim ,Mi9T Pro yu kaçırdım ve %90 Fabrika kaynaklı bir sorunla karşı karşıyayım. Oyun oynarken hele telefonun çentik ve kamera kısımlarina dokunamiyorum , deli gibi yanıyor. Arkadaşlar garantiye versem ailemle papaz olacağım cihazı ilk aldığım günden beri bu
böyle , acaba cihaz değişimi yapılabilir mi ? Tüm imkanlarimi zorlayarak hayatımdaki ilk cihazimi aldım ve cihaz böyle çıktı ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum 1.5 aylık telefonu Garantiye göndersem sonuç alabilir miyim ? Bazı arkadaşlar garantiye giden telefonların fotoğraflarini attılar çok feci şekilde , bu mağduriyetini belirtsem Fabrika hatalı ayıpli mal olduğu için cihazım değişir mi , vallahi 1 haftadır aileme mahcubum o kadar zorlayarak fedakarlıklarla aldık cihazı durumum çok kotu.
Hayırlı forumlar

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63

Tek konu üzerinden devam edin.

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tek konu üzerinden devam edin.
Diğer konuyu sileceğim dostum

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Garanti iyi değil ama verilen cihazı parçalayıp geri göndermiyorlar. Abartmaya gerek yok. Öncelikle gecmis olsun. Yapmaniz gereken tek sey cihazı kutu v faturası ile vatan computer'e getirmek. Onlar da oradan garantiye gonderecekler. Cihazin bu kadar isinmasina sebep ekran tam yapışmamış olabilir , anakart arizasi olabilir , pil arizasi olabilir. Gonderin once garantiye sonuc alamazsaniz o zaman tuketici hakem heyetine gidersiniz(minumum 3-4 ay sürer)

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Xiaomi Türkiye garantili olduğuna emin misiniz? Diğer konularda EU Rom ile yüklü geldiğini söylemişsiniz.Ayrıca bu kadar "çok aşırı fazla" ısındığını düşünüyorsanız destek hakkında en yakın Vatan Bilgisayar mağazasından bilgi alabilirsiniz.

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Xiaomi Türkiye garantili olduğuna emin misiniz? Diğer konularda EU Rom ile yüklü geldiğini söylemişsiniz.
Evet hocam Vatan'dan aldım bugün arayıp teyitte ettim Xiaomi Türkiye Garantili olduğunu kaçak yollarla almadım . Eu derken , Global EEA

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Evet hocam Vatan'dan aldım bugün arayıp teyitte ettim Xiaomi Türkiye Garantili olduğunu kaçak yollarla almadım . Eu derken , Global EEA
Kusura bakmayın ben yanlış anlamışım. O halde tek seçenek cihazı servise göndermek.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Vatanda GLOBAL EEA olamaz hocam. Global Kararli olur.

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18