Yardımm!!! Türkçe dil nasıl yaparız ??

stoluay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
çok ayıp cevap bunlar yazık valla

Hocam senelerce bu rom kurcalamak uygulama yazmak işiyle uğraştım. Harici olarak çoğu kişiye yardım ettim. Şuraya bir link kopyalamak yerine bunu ticarete dönüştürmeye çalışıyorsa bir insan, ayiplarim. Bırakın bu da benim ayibim olsun.

Benim için zor değil "şu linki koyuyorum bu linkteki romu yükle" demek. Ve yaptım da. Başkasının emeğinden para kazanmayı kendi emeği gibi görmemeli insan.

Tabiki herkesin kendi seçimi. Herkese saygım var ama insanları aptal yerine koymamak gerek. Forum, yardımlaşma ve fikir alışverişinde bulunma yeridir. Ticaret yeri değil.

Miui Türkiye için bu böyle sanırım. Moderator bile bunun derdinde.

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Hocam senelerce bu rom kurcalamak uygulama yazmak işiyle uğraştım. Harici olarak çoğu kişiye yardım ettim. Şuraya bir link kopyalamak yerine bunu ticarete dönüştürmeye çalışıyorsa bir insan, ayiplarim. Bırakın bu da benim ayibim olsun.

Benim için zor değil "şu linki koyuyorum bu linkteki romu yükle" demek. Ve yaptım da. Başkasının emeğinden para kazanmayı kendi emeği gibi görmemeli insan.

Tabiki herkesin kendi seçimi. Herkese saygım var ama insanları aptal yerine koymamak gerek. Forum, yardımlaşma ve fikir alışverişinde bulunma yeridir. Ticaret yeri değil.

Söylediklerinin sadece bir kısmında haklısın bana göre forum yardımlaşma yeri ama yapamayanlar uğaşmayanlarda ücretli yapılması gayet Normal ve alınan ücret çok cüzi miktarlar bildiğim kadarıyla nese herkesin kendi görüşü sayg duymak lazım hayırlı akşamlar

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

Edep! Söylediğiniz sözlere dikkat edin! Siz kim oluyorsunuz! Beni yakından uzaktan tanımayan biri nasıl böyle konuşuyor! Edebinizi takının yada varın gidin yolunuza. Akşam akşam sinirlerimi tepeme çıkarmayın! Sizin gibi ahlaksız insanlar da varmış ya buralarda onu da gördük. Şu hasta size cevap yetiştiriyorum, sizin gibi ahlak yoksunu insanlarla tartışıyorum ya yazık, geçen zamana yazık, size yazdıklarıma yazık!

insanları aptal yerine koymamak gerek.

Kimi aptal yerine koymuşum? Üst mesajda ne yazdım ben bakın,
Arkadaşlar zorla paranızı cebinizden almıyoruz. Kaldı ki forumda gerekli her türlü anlatım bulunmakta yani forum size elinden gelen yardımı ücretsiz sunmaktadır. Fakat yinede yapamadıysanız sizlere özel uğraşım olacağından küçük bir ücret talep etmekte haklı değil miyim?

Şimdi burayı terk edin!

Miui Türkiye için bu böyle sanırım. Moderator bile bunun derdinde

Ben bu foruma ilk önce sizin gibi başladım üye idim. Sonra bilgimden ötürü destek ekibine alındım. Şimdi de moderatör oldum. Miuiturkiye ailesine hakaret etmeyin ben burda bir şahısım, sizin cebinizden çıkacak 30tl ye de kalmadım. Bir 30tl için şunları yazıyorsanız cebinizdeki para size haram olsun. Özelden iban atın göndereyim 30tl de susun bu haysiyetsiz mesajlara devam etmeyin.

Ben burada herkese yardım için hasta yorgun demeden didinirken benim arkamdan paragöz diye atıp tutan sizler elbet olacak. Ardında yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz.

Admin ve mod arkadaşlardan rica ediyorum bu mesajların hiçbirinw ve konuya dokunmayınız.
Bütün sorumluluk benimdir, miuiturkiye ailesi yazdıklarımdan sorumlu tutulamaz.

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Edep! Söylediğiniz sözlere dikkat edin! Siz kim oluyorsunuz! Beni yakından uzaktan tanımayan biri nasıl böyle konuşuyor! Edebinizi takının yada varın gidin yolunuza. Akşam akşam sinirlerimi tepeme çıkarmayın! Sizin gibi ahlaksız insanlar da varmış ya buralarda onu da gördük. Şu hasta size cevap yetiştiriyorum, sizin gibi ahlak yoksunu insanlarla tartışıyorum ya yazık, geçen zamana yazık, size yazdıklarıma yazık!

Kimi aptal yerine koymuşum? Üst mesajda ne yazdım ben bakın,

Şimdi burayı terk edin!

Ben bu foruma ilk önce sizin gibi başladım üye idim. Sonra bilgimden ötürü destek ekibine alındım. Şimdi de moderatör oldum. Miuiturkiye ailesine hakaret etmeyin ben burda bir şahısım, sizin cebinizden çıkacak 30tl ye de kalmadım. Bir 30tl için şunları yazıyorsanız cebinizdeki para size haram olsun. Özelden iban atın göndereyim 30tl de susun bu haysiyetsiz mesajlara devam etmeyin.

Ben burada herkese yardım için hasta yorgun demeden didinirken benim arkamdan paragöz diye atıp tutan sizler elbet olacak. Ardında yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz.

Admin ve mod arkadaşlardan rica ediyorum bu mesajların hiçbirinw ve konuya dokunmayınız.
Bütün sorumluluk benimdir, miuiturkiye ailesi yazdıklarımdan sorumlu tutulamaz.
Hocam forumdan sizi takip eden biri olarak ve gerçekten yardımınızı hiç esirgemediniz daha öncede şimdide problem olduğunda gece bile mesajlara cevap verdiniz böyle adamlara cevap vermeyin münakaşaya bile girmeyin Zaten sizi herkes biliyor ki Zenex dendiğinde kimin ne olduğu belli selamlar hayırlı geceler dilerim

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam forumdan sizi takip eden biri olarak ve gerçekten yardımınızı hiç esirgemediniz daha öncede şimdide problem olduğunda gece bile mesajlara cevap verdiniz böyle adamlara cevap vermeyin münakaşaya bile girmeyin Zaten sizi herkes biliyor ki Zenex dendiğinde kimin ne olduğu belli selamlar hayırlı geceler dilerim
Doğru yolun yolcusuysak eğri konuşana cevap vermektir hakkımız. Size de selamlar, hayırlı geceler dilerim.

stoluay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
O halde ben de bir cevap yazayım.

Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de konuşana bakarım adam mı diye?

Bakın ben 30 TL istiyorum. Link koydum yukarıya. Özel uğraştım, aradım taradim, miui sitelerinde saatlerimi verdim. Emeğimin karşılığı bu mı?

İki yandaş yanyana ortadaki kaynana.

Herkesin emeği kendine olsun dostlar.
Ben kötü olurum sıkıntı yok. Siz kendi dogrularinizla, ben kendi dogrularimla yola devam.

hakani

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
redmi pro
Konular
1
Arkadaşlar şu linkteki romu yuklerseniz Türkçe oluyor. Rom çok stabil.arindirilmis halı. İşe yaramaz hiç bir şey yok içinde.

Ayrıca yine o forumda Redmi Prof konusunda diğer romlari da görebilirsiniz. Cm romlari da portlamislar ancak henüz
Ne kadar ayıp bir cevaptr ya bu adam verdiği emeği karşılıını almak istemez mi ki ne alacak kimse cebinizde ki paray göz dikmiyor ki ayıptır ya böle cevap mı olur
Üyeler değilde müşteriler olarak yazsınlar birader yaşımız 40 çok forumlar gördük aleni olarak para istemek değil ne özelden yazarsın gizli saklı ki ayıbın i kimse görmesin parayla yaparım dersin ..Köpekleri kurtları karıştırmaya gerek yok.parayla yaptıracak olan gider bi yerde yaptirir.burada ne işi var.sana yaziyorumki halden anlamayan çoktur buralarda

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Üyeler değilde müşteriler olarak yazsınlar birader yaşımız 40 çok forumlar gördük aleni olarak para istemek değil ne özelden yazarsın gizli saklı ki ayıbın i kimse görmesin parayla yaparım dersin ..Köpekleri kurtları karıştırmaya gerek yok.parayla yaptıracak olan gider bi yerde yaptirir.burada ne işi var.sana yaziyorumki halden anlamayan çoktur buralarda

Yaşınız 40, Forumda Sadece 4 Mesajınız Var, Maşallah Dil Pabuç Gibi.
Zenex ve Benim Gibi Birçok Kişi Burada Ücretli Olduğu Kadar, Ücretsiz Bir Çok Konusu ve Desteği Var. Siz Daha Forumdaki 4 Mesajla Bunları Düşünüyorsanız, Bizdeki Konuları Alarak Diğer Forumlara Taşıyan Arkadaşların Olduğu Sitelere Yönelirsiniz.

Zenex ve Benim Gibi İnsanlar Ücretli Destek Veriyorsa, Bazı Şeylerin Sorumluluğunu alarak Yapıyor Olmasıdır. Bunuda İnsanlar Bilerek Destek Alıyor. Sizin Gibi 40 Yaşında Olup Yapamayanlar İçin İse Forumda Tonlarca Konu Var. Okuyup Sizde Kendiniz Yapabilirsiniz.

Benimde Yaşım 35.. Bende Sizin Gibi Romlarla ve APK yazılım Yazmakla Uğraşıyorum. Ama Sizin Gibi Düşünceye Sahip Değilim.
Sorumluluk alacağım İş İse Emeğin Karşılığını Almak İsterim. Alıyorumda...

Diyeceğim Odur Ki..Bizden Konuları Kopyala-Yapıştır Yapan Forumlardan Destek Alabilirsiniz. Sonuçta Onlarda Bizim Emeğimiz ;)
Onlar Teşekkür Alır, Onların Buraya Yolladıklarıda Bize Saldırır. Adalet Mi Bu...

hakani

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
redmi pro
Konular
1
Hepinize hayırlı işler bol kazançlar ...

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.255
Merhabalar eğer sorunuz çözemedi iseniz uzaktan bağlantı ile ben size yardımcı olayım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt