- Adım
- Gökay
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 9
Jelatinliydi ama bu jelatinleri cepport merkezinde yapıyor zaten
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kargo kabul etmez bu durumu haklı da kargoda bu hale gelemez cihazCepporta kargo sağa sola atıyor kargoları ondan olmuştur dedi tamam atıyolarda kutuda zarar yok oldu diyelim bi yerinde hasar olur telefonun köşesi bildiğin yere sürtülmüş artık bu durum can sıkıcı olmaya başladı bu cihazın başına cepporta yada çalışanı düşürdü bişey yaptı bunuda tüketiciye kakalamaya çalışıyorlar kargo tutanağı olsaydı kargo şirketine yandıtıcaktı zararını.
Doğrudur açılıp içine garanti belgesi konulup yazılım olayları ayarlanıp jelatin yapılıp geliyorAnlamadığım taraf cihazlar cepport tarafından açılıyor mu? Yoksa ilk açan siz mi oluyorsunuz.
Ben böyle birşey görmedim çok saçma geliyor bana e bütün cihazlarımı avrupa dan aldığım için hiç böyle birşey ile karşılaşmamıştım ama eğer cihazlar alıcıdan önce açlınıyor ise bu sorumluluğu almak zorundalar.Doğrudur açılıp içine garanti belgesi konulup yazılım olayları ayarlanıp jelatin yapılıp geliyor
Doğrudur açılıp içine garanti belgesi konulup yazılım olayları ayarlanıp jelatin yapılıp geliyor
Tamam hocam yarın hatırlatırım sorunu hallettik sanıyodum bende kargo cepporta cepporta kargoya atınca arada kaldım.Hocam siz görüştünüz diye ben sizin cihazınız hakkında hiç konuşmadım. Yarın bana özel mesajla hatırlatabilirseniz ben bir arayıp konuşayım.