Yardım Yardım edin bric oldu

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
Yeniyim yardım edin

Herkese ilk öncelikle merhaba ben telefonun romunu bazdum baştan anlatmak gerekirse telefonu buglu bir şekilde mıuzı 11 e döndürmek isterdim anma cihaz briç oldu zaten imei atılmıştı yani yurt dışı cihazda bootloader kapalı twrp yok cihaz recovery ve feestboot moduna geçiyor .
Biraz araştırdım çok makale okudum ama bazı sorularımı cevap bulamadım ben şimdi ne yapayımla imei uçmadan cihazı hayata getireyim şu xioami tool ile bric telefonu döndürmek imei siler mi lütfen yardımcı olun sınavlarım başlayacak bu kafa iLe girmek istemiyorum yöne birdahaki yazılımı ile oynamam

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
aaaa doğru hocam özür dilerim slot olarak düşündüm herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şimdi benim bootloader açmak için 15 beklemicem demi
Beklemek Yok saniyesinde açıyor talimattaki işlemle

Oyla:

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
Hocam yeni fark ettim özür dilerim ama benim telefon global rom idi siz galiba Avrupa romu anladınız hemde şey diyorum yüklerken Endenozya romu iyi diyorlar acaba yüklemişken Endenozya mı kurayım birde bu sizin attığınız sitede feastboot rom olduğunu nereden anlayacağım üstlerinde yazmıyor şimdiden teşekkür ederim bu son sorumdu hocam siz olmasanız ne yapacaktım bilmiyorum Sivas ta herkes beni geri gönderdi yazılım atmak 150 almak için bilseler bile yapmadılar maalesef buranın adamı böyle Allah razı olsun hocam instag hesabınızı yazında sizi takip edeyim hocam hem sorularım olur mklfnmlafmlşasf neyse hocam yapmadan yazdım size güveniyorum sağlıcakla kalın büyük ihtimalle bir daha mi community kullanmam bir daha resmi form olmasına rağmen telefonu bozmamın sebebi onlardı benim gibi bir çok kişi telefonunu bric etti ama hala o konuyu moderatörler kapatmamış çok sorumsuzlar neyse artık buradayım hocam. :):):)

Oyla:
Üst Alt