Yardım Yardım edin bric oldu

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
Yeniyim yardım edin

Herkese ilk öncelikle merhaba ben telefonun romunu bazdum baştan anlatmak gerekirse telefonu buglu bir şekilde mıuzı 11 e döndürmek isterdim anma cihaz briç oldu zaten imei atılmıştı yani yurt dışı cihazda bootloader kapalı twrp yok cihaz recovery ve feestboot moduna geçiyor .
Biraz araştırdım çok makale okudum ama bazı sorularımı cevap bulamadım ben şimdi ne yapayımla imei uçmadan cihazı hayata getireyim şu xioami tool ile bric telefonu döndürmek imei siler mi lütfen yardımcı olun sınavlarım başlayacak bu kafa iLe girmek istemiyorum yöne birdahaki yazılımı ile oynamam

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
Red mi note 9 ( merlin)
MTK işlemci cihazda IMEI gitmez format bile atsanız cihazın boot kilidi açık mı hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapacağınız işlem cihazda yüklü sürüm MIUI kaç ise aynısını veya üst sürümünü kurmak yok MIUI 11 istiyorum diyorsanız bypass kullanıp sp flash tool ile MIUI 11 de kurabilirsiniz sorunsuz
Hocam bir ohh çektim teşekkürler yorumunuzu için evet global merlindi bootloader açık değil ben şimdi xioami tool ile sürümümü indirip sürüm kurmam gerekiyor demi hocam adımları atarmısınız hocam şimdiden allah razı olsun 5 gün sonra sınavlarım başlayacak bu sitresten ölecektim:)

Hocam booatlader I siteden açayımmı şimdi

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam bir ohh çektim teşekkürler yorumunuzu için evet global merlindi bootloader açık değil ben şimdi xioami tool ile sürümümü indirip sürüm kurmam gerekiyor demi hocam adımları atarmısınız hocam şimdiden allah razı olsun 5 gün sonra sınavlarım başlayacak bu sitresten ölecektim:)
Hocam boot kilidi kapalı ise öyle basit değil işlem biraz karışık isterseniz saat 7 bucuk sonrası uzaktan erişim ile yardımcı olayım hem boot kilidini açar hem istediğiniz MIUI 11 hangisi ise onu kurarım ama fastboot romu indirin MIUI 11

Ayrıca tekrar tekrar söylüyorum boot kilidi açtırmadan eğer çift sim kapanmadı ise repair yaptırmayın cihaza elinizi kolunuzu bağlıyorlar bu şekilde

Oyla:

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
Hocam boot kilidi kapalı ise öyle basit değil işlem biraz karışık isterseniz saat 7 bucuk sonrası uzaktan erişim ile yardımcı olayım hem boot kilidini açar hem istediğiniz MIUI 11 hangisi ise onu kurarım ama fastboot romu indirin MIUI 11

Ayrıca tekrar tekrar söylüyorum boot kilidi açtırmadan eğer çift sim kapanmadı ise repair yaptırmayın cihaza elinizi kolunuzu bağlıyorlar bu şekilde
Hocam bugün olmazda size zahmet yarın 4-5 gibi iletişime geçebilirsek internet kafeye gidip yapayım bilgisayar dandik bizimki

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam bugün olmazda size zahmet yarın 4-5 gibi iletişime geçebilirsek internet kafeye gidip yapayım bilgisayar dandik bizimki
64 bit ise dandik vs önemli değil o saatlerde çalışıyorum gelemem ne yazık ki hocam

Oyla:

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
Hocam şuan imei gidik değil demi rom bozukya galiba sim2 gidikte şuan 1 çalışıyordu yani

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Akşam 7 bucuk sonrası bu akşam müsait olurum yarın 9dan sonra
Hocam şuan imei gidik değil demi rom bozukya galiba sim2 gidikte şuan 1 çalışıyordu yani
Repair sonrası sim 1 devre dışı kalır sim 2 çalışır hocam yanlışınız var

Oyla:

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Bu konudaki işlemler ile boot kilidini açın önce

Boot kilidini açılınca aşağıdaki talimatlari uygulayıp alttaki cihazına uyumlu verdiğim romu kullanarak yap.
Talimatlar linki

Merlin rom linki

Fastboot romu kurunca cihaz açılır direk hocam mi flash toolda clean all seçeneğini işaretlemeyi unutma hem boot kilidini kilitlemesin hem temiz kurulum yapsın

Son düzenleme:
Oyla:

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6

Boot kilidini açılınca aşağıdaki talimatlari uygulayıp alttaki cihazına uyumlu verdiğim romu kullanarak yap.
Talimatlar linki

Merlin rom linki

Fastboot romu kurunca cihaz açılır direk hocam mi flash toolda clean all seçeneğini işaretlemeyi unutma hem boot kilidini kilitlemesin hem temiz kurulum yapsın
Hocam allah razı olsun bu işlem kaç dk sürer ortalama

Oyla:

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
Akşam 7 bucuk sonrası bu akşam müsait olurum yarın 9dan sonra

Repair sonrası sim 1 devre dışı kalır sim 2 çalışır hocam yanlışınız var
aaaa doğru hocam özür dilerim slot olarak düşündüm herhalde

Talimatlar linki

Merlin rom linki

Hocam şimdi benim bootloader açmak için 15 beklemicem demi

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt