Yardım Yardım edin bric oldu

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
Yeniyim yardım edin

Herkese ilk öncelikle merhaba ben telefonun romunu bazdum baştan anlatmak gerekirse telefonu buglu bir şekilde mıuzı 11 e döndürmek isterdim anma cihaz briç oldu zaten imei atılmıştı yani yurt dışı cihazda bootloader kapalı twrp yok cihaz recovery ve feestboot moduna geçiyor .
Biraz araştırdım çok makale okudum ama bazı sorularımı cevap bulamadım ben şimdi ne yapayımla imei uçmadan cihazı hayata getireyim şu xioami tool ile bric telefonu döndürmek imei siler mi lütfen yardımcı olun sınavlarım başlayacak bu kafa iLe girmek istemiyorum yöne birdahaki yazılımı ile oynamam

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Yeniyim yardım edin

Herkese ilk öncelikle merhaba ben telefonun romunu bazdum baştan anlatmak gerekirse telefonu buglu bir şekilde mıuzı 11 e döndürmek isterdim anma cihaz briç oldu zaten imei atılmıştı yani yurt dışı cihazda bootloader kapalı twrp yok cihaz recovery ve feestboot moduna geçiyor .
Biraz araştırdım çok makale okudum ama bazı sorularımı cevap bulamadım ben şimdi ne yapayımla imei uçmadan cihazı hayata getireyim şu xioami tool ile bric telefonu döndürmek imei siler mi lütfen yardımcı olun sınavlarım başlayacak bu kafa iLe girmek istemiyorum yöne birdahaki yazılımı ile oynamam
Cihaz ne hocam marka model hiç bilgi yok neyin yardımı nasıl yapacağız.
Ayrıca konu açılma şekli ve yeri yanlış

Oyla:

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18
eğer doğru anladıysam miui 12 den 11e dönmeye çalıştınız bende de aynısı oldu antiroll-back hatası olabilir. baştan rom ve twrp kurmanız gerekebilir bu yüzden imei yüksek ihtimalle silinir.

Oyla:

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajımda moderatör onayı gerekiyor diyor bu ne şimdi mesaj gözükmüyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer doğru anladıysam miui 12 den 11e dönmeye çalıştınız bende de aynısı oldu antiroll-back hatası olabilir. baştan rom ve twrp kurmanız gerekebilir bu yüzden imei yüksek ihtimalle silinir.
Hocam aynen öyle mi communıty de yaptım böyle bir konuyu silmeyen moderatörlere sövmen gerekir

Cihaz redmi note 9

Hocam bir tane yöntem var anladım kadarıyla recoverdeki connect without Mı asistant a alıp kod yazıyoruz o nasıl oluyor bilgi verirmisiniz

Son düzenleme:
Oyla:

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Özür dilerim hocam yeniyim bana bir yardım eder misiniz rica etsem

Estağfurullah özür dilemenize gerek yok. Sadece daha dikkatli olmanız için yazdım. Bu konuda bir bilgim yok maalesef. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olacaktır. Yapamamanız durumunda ise Ücretli Onarımlar kısmından ücretli olarak yardım alabilirsiniz.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Note 9 cihaz şuan hiç tepki veriyor mu hocam?

Oyla:

Bırakın Beni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Yasak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
6
Note 9 cihaz şuan hiç tepki veriyor mu hocam?
Hocam veriyor recovery ve foestboota giriyor boşuna wipe data yapmadım hem imei gitmesin hemde rom bozulduğunu anladım zaten açılmaz büyük ihtimalle

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam veriyor recovery ve foestboota giriyor boşuna wipe data yapmadım hem imei gitmesin hemde rom bozulduğunu anladım zaten açılmaz büyük ihtimalle
Red mi note 9 ( merlin)
MTK işlemci cihazda IMEI gitmez format bile atsanız cihazın boot kilidi açık mı hocam?

Yapacağınız işlem cihazda yüklü sürüm MIUI kaç ise aynısını veya üst sürümünü kurmak yok MIUI 11 istiyorum diyorsanız bypass kullanıp sp flash tool ile MIUI 11 de kurabilirsiniz sorunsuz

Oyla:
Üst Alt